Περιφέρεια

Εθελοντική δράση σωματείων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου για την άρση επικινδυνότητας σε σημεία του οδικού δικτύου Ρόδου

Ακόμα μία εθελοντική δράση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σχεδιάστηκε και υλοποιείται υπό τον συντονισμό του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Ευστρατίου στο οδικό δίκτυο της Ρόδου.
Στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, προγραμματίστηκε και εκτελείται σειρά κλαδεύσεων δέντρων σε σημεία του οδικού δικτύου της Ρόδου, όπου δημιουργείται επικινδυνότητα από τα κλαδιά αυτών, ιδίως για τα μεγαλύτερα οχήματα.
Οι εθελοντές των δράσεων προέρχονται από τα σωματεία: Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός», Σωματείο Χωματουργικών Ρόδου, Σωματείο Ι.Τ. Λεωφορείων, Σωματείο οδηγών τ. Λεωφορείων «Κολοσσός», Σύνδεσμο ιδιοκτητών ταξί Ρόδου και έχουν ενεργήσει ήδη σε δύο σημεία, ενώ έχουν καθοριστεί και επόμενα σημεία για κλάδεμα.
«Ευχαριστώ τους εθελοντές και τα σωματεία για μία ακόμα δράση εθελοντισμού, υπευθυνότητας, προσφοράς και αγάπης στον τόπο και τους συμπολίτες τους. Έχουμε αποδείξει στην πράξη σε αυτό το νησί πόσο υψηλό είναι το φρόνημα των εθελοντών και το εθελοντικό κίνημα, αλλά τίποτα δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο. Τους ευγνωμονούμε και τους ευχαριστούμε σε κάθε αφορμή και με κάθε ευκαιρία», δήλωσε ο Χρήστος Ευστρατίου από το σημείο της δράσης.