Δήμος

Λ.Καρανικόλας Πρόεδρος Σωματείου ΔΕΥΑΡ: “Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”

Επιστολή του Προέδρου του Σωματείου Εργατ/κου και Επιστημονικού Προσωπικού στη ΔΕΥΑΡ και Ταμίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου:

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!

Το τελευταίο διάστημα γίνομαι μάρτυρας προσωπικών επιθέσεων, συζητήσεων και προσβολών από «συναδέλφους» που ξαφνικά μετά από 25 χρόνια που διατελώ πρόεδρος των εργαζομένων «ανακαλύπτουν» κατηγορίες προς το πρόσωπό μου.

Η πορεία μου στην Επιχείρηση από το 1980 έως σήμερα αλλά και η πορεία μου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου εδώ και 20 χρόνια εκλεγμένος σε θέσεις ευθύνης, δεν μου επιτρέπουν να αφήσω αναπάντητες όλες αυτές τις σκηνοθετημένες κατηγορίες που μου αποδίδονται από τον περασμένο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ έως σήμερα.

Προφανώς η καθαρή μου στάση, η οποία ήξερα ότι ενοχλούσε, ενόχλησε ακόμη περισσότερο τους τελευταίους μήνες με τις τοποθετήσεις μου στα διοικητικά συμβούλια της ΔΕΥΑΡ.

Η απάντησή μου λοιπόν είναι ότι καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται! Εγώ, σήμερα, δημοσιεύω τις αποδοχές μου από την εργασία μου όλα αυτά τα χρόνια και προκαλώ τους συκοφάντες μου να πράξουν το ίδιο. Ο δικός μου ο μισθός μου είναι ΚΑΘΑΡΟΣ και δεν έχει ούτε μαύρα, ούτε άσπρα, ούτε άλλα χρώματα προσαρτημένα. Έχω μάθει στη ζωή μου να περπατάω με ψηλά το κεφάλι και δεν θα επιτρέψω σε κανένα, που για τους δικούς του λόγους και μόνο, θέλουν να βλάψουν το όνομά μου.

Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ θα ζητήσω από τον Πρόεδρο να αναρτηθούν στον Πίνακα Ενημερώσεων όλοι οι μισθοί των εργαζομένων ώστε να λάβουν γνώση οι συνάδελφοι ποιοι είναι οι ευνοούμενοι και ποιοι παραμένουν ταπεινοί και τίμιοι.

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑ ΡΟΔΟΥ και
ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και ΤΑΜΙΑΣ του ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΟΔΟΥ