Δήμος

Ευχή για μια καλότυχη χρονιά από το ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου την Τρίτη 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Σωτρίλλης Θωμάς, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας, ο οποίος επισήμανε τα σημαντικό ρόλο των ατόμων τρίτης ηλικίας στην οικογένεια και στην κοινωνία. Ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα. Στη συνέχεια ο κ. Κασάπης, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρόδου ευχήθηκε με τη σειρά του δύναμη και μια χρονιά γεμάτη έργο προς το καλό όλων των ηλικιωμένων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιπεριφερειάρχες κα. Γιασιράνη και κ. Διακογεωργίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Καλοπήτας, ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047 κ. Παυλούς, ο αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θεολόγου κ. Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Επαρχίας Ρόδου κ. Φωνιαδάκης,

Όπως κάθε χρόνο, για τα τελευταία είκοσι χρόνια, το χρυσό φλουρί της βασιλόπιτας ήταν προσφορά της κας. Χαριτωμένης Διακοεμμανουήλ, την οποία ο αντιδήμαρχος κ. Σωτρίλλης, οι υπάλληλοι και τα μέλη του ΚΑΠΗ ευχαριστούν ιδιαιτέρως. Στην εκδήλωση παρέστησαν όλοι οι εθελοντές δάσκαλοι του ΚΑΠΗ οι κ.κ. Κανελλόπουλος Γιάννης, Στεργενάκη Σταματία, Συρόπουλος Δανιήλ, Σωτηράκης Αναστάσιος, Σωτρίλη Τασούλα και Φτάκλας Ιάκωβος και από το ΔΟΠΑΡ η Σπανού Άντζελα και ο Καριοφυλλάκης Βαγγέλης. Μετά την κοπή πίτας ακολούθησε γλέντι με την τραγουδοποιό κα. Τζένη Καζή, ενώ τα εδέσματα ήταν προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία Pane di Capo και «Γλυκοεπιλογές». Με την ευχή για μια καλότυχη χρονιά ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.