Γιώργος Χατζημάρκος: "H νησίδα Ρω αποκτά Λιμενικές υποδομές Aισθανόμαστε ότι υπηρετούμε το DNA της νησιωτικής Ελλάδας"
Νότιο Αιγαίο Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος: “H νησίδα Ρω αποκτά Λιμενικές υποδομές Aισθανόμαστε ότι υπηρετούμε το DNA της νησιωτικής Ελλάδας”

 

Ένα πλοίο δεμένο σε λιμενική υποδομή στη νησίδα Ρω, είναι η σημερινή εικόνα που έχει αναρτήσει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με σχετική δήλωση για την εξέλιξη του έργου, τονίζοντας ότι το κρηπίδωμα είναι έτοιμο και συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ολοκλήρωσης του λιμανιού.

Ο κ. Χατζημάρκος επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι με τα έργα που υλοποιούνται στα μικρά νησιά της ακριτικής Δωδεκανήσου, όπως στο Μαράθι, τη Στρογγύλη, το Καστελλόριζο, τη Ρω και το Φαρμακονήσι “υπηρετούμε το DNA της νησιωτικής Ελλάδας, αυτής που με μικρή έκταση γης καλύπτει την ψυχή μας με το αίσθημα εκπλήρωσης καθήκοντος”.

 

“Με τα έργα που υλοποιούμε στα μικρά νησιά μας, Μαράθι, Στρογγύλη, Καστελλόριζο, Ρω, Φαρμακονήσι κ.α., αισθανόμαστε ότι υπηρετούμε το DNA της νησιωτικής Ελλάδας”, αναφέρει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

 

Ολόκληρη η δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου αναφέρει:

Ένα πλοίο δεμένο σε λιμενική υποδομή στη νησίδα Ρω, είναι η σημερινή εικόνα αισιοδοξίας για εμάς. Έχουμε δουλειά ακόμα, αλλά το κρηπίδωμα είναι έτοιμο και συνεχίζουμε εντατικά τις εργασίες ολοκλήρωσης του λιμανιού που θα αποκτήσει η νησίδα που συναντάμε ακριβώς έξω από το Καστελλόριζο μας, η νησίδα Ρω.
Νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε, ξέρω ότι δεν εύκολο πάντα αυτό, ότι δεν έχουν όλα τα έργα την ίδια βαρύτητα.

Εχω ξαναπεί ότι με τα έργα που υλοποιούμε στα μικρά νησιά μας, Μαράθι, Στρογγύλη, Καστελλόριζο, Ρω, Φαρμακονήσι κ.α., αισθανόμαστε οτι υπηρετούμε το DNA της νησιωτικής Ελλάδας. Αυτής που με μικρή έκταση γης καλύπτει την ψυχή μας με το αίσθημα εκπλήρωσης καθήκοντος. Καλημέρα, καλή εβδομάδα✌️