Τάσος Σπανός για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο: "Αρχή άνδρα δείκνυσι"
Δήμος

Τάσος Σπανός για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο: “Αρχή άνδρα δείκνυσι”

Ανακοίνωση για την επεισοδιακή χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ρόδου, εξέδωσε πριν από λίγο ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Αντώνη Καμπουράκη, κ. Αναστάσιος Σπανός. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

“Όσοι είχαν την τύχη ή καλύτερα την ατυχία να παρακολουθήσουν τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πήραν μια γεύση από το πώς εννοεί ο νέος Δήμαρχος την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου.

Ο κ. Κολιαδης απευθυνόμενος σε εμένα και ενώ μιλούσα με προέτρεψε ” να βγάλω το σκασμό”. Είναι φανερό ότι έχει αλλάξει πλέον το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο νησί μας.

Ο κ. Κολιαδης το κατέβασε τόσο χαμηλά όσο δεν περίμενε ίσως κανείς. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ο πολιτικός διάλογος πρέπει να διεξάγεται με ευπρέπεια όπως και το ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν αποτελεί πεδίο επίδειξης πεζοδρομιακών εκφράσεων.

Κυρίως όμως δεν αντιλαμβάνεται ότι τα πέντε επόμενα χρόνια θα πρέπει να συνυπάρχουμε, να διαφωνούμε πολιτισμένα αλλά να αναζητάμε κάθε φορά πεδίο συνεργασίας και συνεννόησης.

Εύχομαι και ελπίζω ο κ. Κολιάδης να έχει συνειδητοποιήσει το λάθος του, παρά το γεγονός ότι έστω και καθυστερημένα ανακάλεσε. “Αρχή άνδρα δείκνυσι

“Αναστάσιος Ν. Σπανός Δημοτικός Σύμβουλος”

 

Φωτο “Δημοκρατική”