Αστυνομικό

Ρόδος: Ανήλικοι Ρομά «ρήμαζαν» τα σπίτια Έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα

Ρόδος: Διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 18.500 ευρώ αφαίρεσαν από κατοικία στο νησί, τέσσερις ανήλικοι Ρομά, οι οποίοι στη συνέχεια έκρυψαν μέρος των κλοπιμαίων κοντά στον καταυλισμό τους!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οι οποίοι και εντόπισαν, μετά από υπόδειξη των ανήλικων δραστών, μέρος των κλοπιμαίων!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για τέσσερις νεαρούς άνδρες ηλικίας 14, 16, 17 και 18 ετών, οι οποίοι παραμονή Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου 2023) μπήκαν σε κατοικία στην πόλη της Ρόδου από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν διάφορα χρυσά κοσμήματα και ρολόγια, συνολικής αξίας 18.500 ευρώ κατά δήλωση του παθόντος.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας, χθες το πρωί, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντόπισαν τους νεαρούς Ρομά αλλά και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Ρόδος:Έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα

Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν κρύψει τα κλοπιμαία σε σημείο κοντά στον καταυλισμό που διαμένουν στο Καρακόνερο, και μετά από υπόδειξή τους οι αστυνομικοί βρήκαν εκεί περίπου τα μισά τιμαλφή, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, με την οποία θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη, ενώ δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗ