Στη Ρόδο ο αθλητής Π.Καραΐσκος, για την φωταγώγηση του Xριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενώνα του ΓΝΡ
Εκδηλώσεις

Στη Ρόδο ο αθλητής Π.Καραΐσκος, για την φωταγώγηση του Xριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενώνα του ΓΝΡ

Το Σάββατο 9/12/2023 και ώρα  από 2 έως 5 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί ο στολισμός και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Φιλοξενίας, της Αγάπης, της Χαράς και της Ελπίδας του Ξενώνα Συνοδών Ασθενών από νησιά του ΓΝΡ, η πλήρης ανακαίνιση του οποίου αποτέλεσε εγχείρημα που βελτίωσε συνολικά την λειτουργία του νοσοκομείου και διευκόλυνε την ζωή πολλών ασθενών και των συνοδών τους.

Αποτελεί τεράστια τιμή και χαρά για εμάς, το γεγονός ότι στην εκδήλωση θα δώσει το παρόν, ένας σπουδαίος Έλληνας αθλητής, ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

Ο Παναγιώτης ήταν  ο νικητής, όντας ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στον 40ο αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας, σημειώνοντας εξαιρετικό χρόνο και γεμίζοντας όλους εμάς περηφάνια.

Στο πλευρό του θα είναι και ο δικός μας αθλητής, Μιχάλης Χατζηιωάννου, ο οποίος έχει χαράξει την δική του λαμπρή πορεία στο άθλημα, καθώς και άλλοι δρομείς.

Άνθρωποι σαν τον Παναγιώτη και τον Μιχάλη αποδεικνύουν ότι η θέληση και η αγάπη για αυτό που κάνεις, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας. Αυτοί οι άνθρωποι ενσαρκώνουν το αθλητικό ιδεώδες και αποτελούν φωτεινούς φάρους για τους νέους αθλητές, αλλά και για όλους εμάς, υπενθυμίζοντας μας πως αν θες κάτι πολύ και προσπαθήσεις για αυτό, μπορείς να το επιτύχεις.

Και οι δύο αθλητές θα τιμηθούν από την Οργανωτική Επιτροπή, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Τοπικό ΣΕΓΑΣ και τον Σύνδεσμο Αγάπης, για την συνεισφορά τους στον αθλητισμό.

Ο Παναγιώτης Καραϊσκος θα τιμήσει επίσης με την παρουσία του, το τουρνουά ποδοσφαίρου στην κατηγορία Κ10, το οποίο διοργανώνεται από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Σύνδεσμο Αγάπη, στο γήπεδο Κοσκινού για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στις 10 Δεκεμβρίου. Εκεί οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Παναγιώτη, να μιλήσουν μαζί του και να εμπνευστούν από τα αθλητικά και εξωαγωνιστικά βιώματα αυτού του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου.

Σας περιμένουμε όλους …

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ