Ρόδος

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: Εξυπηρέτηση μελών για κατάθεση στην ΔΥΠΑ (τέως ΟΑΕΔ) και έναρξη επαναπροσλήψεων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του ότι από την 1η Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει να εξυπηρετεί τα μέλη του για τις υποβολές αιτήσεων τακτικής επιδότησης και (αργότερα) για τις παρουσίες τους στην ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης τέως ΟΑΕΔ). Παράλληλα, για την διευκόλυνση τους το Σωματείο ξεκίνησε και τις επαναπροσλήψεις για την σεζόν 2024 οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 25 Ιανουαρίου.

Επισημαίνουμε, ότι οι συνάδελφοι με παρακρατημένη συνδρομή έτους 2024, που επιθυμούν να κάνουν αίτηση επαναπρόσληψης οφείλουν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου μας είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας. Επιπλέον, συνάδελφοι που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη και για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σωματείο μπορούν επίσης να επικοινωνούν μαζί μας για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

Τα μέλη μπορούν να εξυπηρετηθούν στη Ρόδο στο Κεντρικό γραφείο του Σωματείου εντός τους Εργατικου Κέντρου και στο παράρτημα του Σωματείου στο χωριό Αφάντου, εντός του Δημαρχείου Αφάντου.

Ωράριο Λειτουργίας :

Κεντρικό Γραφείο Ρόδος ισόγειο Εργατικού Κέντρου, Στεφ. Καζούλη 30,

Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 – 16:00

Παράρτημα Αφάντου, εντός Δημαρχείου Αφάντου

Λειτουργεί για το διάστημα 1/11/2023-31/1/2024

Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-14:00

Πληροφορίες:

Τηλ. 2241032220

E-mailsksrodou@gmail.com

Facebook: Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου