Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νότιας Δωδεκανήσου Νίκος Μουτσάκης
Πολιτική

Εξελίξεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ ! Απόλυτα ξεκάθαρος ο Γραμματέας Νίκος Μουτσάκης στον RV (audio)

“Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταματήσει η εσωστρέφεια και να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του τόπου και όσοι κινούνται σε αντίθεση κατεύθυνση, κάνουν κακό στο κόμμα.”

Απόλυτα ξεκάθαρος στις απόψεις και στις προθέσεις του ήταν ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νότιας Δωδεκανήσου Νίκος Μουτσάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους Γιάννη Μηνατσή και Δέσποινα Κουλούμπρη στον RealVoice και στην εκπομπή “Ανοιχτή Γραμμή “

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι δεν έλαβε καμία επίσημη πρόσκληση στην συνάντηση που ζητούσαν πέντε από τα 13 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής την Τετάρτη 2 του μήνα στο ξενοδοχείο Πλάζα!

Σε ερώτηση τι νόημα είχε η συγκεκριμένη σύναξη ο κ. Μουτσάκης τόνισε ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ” θέλουν να ανατρέψουν τη σημερινή Νομαρχιακή Επιτροπή και να κάνουν νέα” και “φωτογράφησε” τους “αντάρτες ” του ΠΑΣΟΚ που στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές εντάχθηκαν σε συνδυασμούς που στήριζε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τέλος ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ο ίδιος θα συγκαλέσει νόμιμα την Νομαρχιακή Επιτροπή στο ξενοδοχείο Πλάζα στις 7 το απόγευμα, όπου εκεί θα τεθούν όλα τα θέματα!

 

Ο Νίκος Μουτσάκης στον RV 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

 

Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο γραμματέας της ΝΕ κος Μουτσάκης αναφέρει:

“Τη Δευτέρα 6/11/2023 και ώρα 19:30 καλούνται στο ξενοδοχείο Ρόδου Best Western Plaza Hotel τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής της Νότιας Δωδεκανήσου σε Ολομέλεια με θέμα τον πολιτικό απολογισμό, την ενημέρωση των μελών και τον πολιτικό προγραμματισμό.

Καλούνται όλα τα μέλη της οργάνωσης για μαζική παρουσία. Τη συζήτηση θα διευθύνει ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Νίκος Μουτσάκης.”