Δήμος

Δ. Τσίκκης: “Θα στηρίξω με κάθε τρόπο την απόφαση των εργαζόμενων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ να μην ζητηθεί εξαίρεση αλλά να μεταβούν στον Δήμο Ρόδου”

“Θα στηρίξω με κάθε τρόπο την απόφαση των εργαζόμενων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ να μην ζητηθεί εξαίρεση αλλά να μεταβούν στον Δήμο Ρόδου από 1-1-2024 όπως άλλωστε ορίζει ο πρόσφατος νόμος”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ και νυν πρόεδρος ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

Με δεδομένο ότι από το 2006 δεν έγινε καμία νέα πρόσληψη παρ’ όλες τις προσπάθειες όλων των διοικήσεων και συνεχώς οι εργαζόμενοι αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης η πορεία της επιχείρησης είναι προδιαγεγραμμένη, πολύ σύντομα η επιχείρηση δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει αφού το προσωπικό θα μειώνεται χρόνο με τον χρόνο.
Προέχει λοιπόν να εξασφαλίσουμε το εργασιακό μέλλον όλων των εργαζομένων κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη δημιουργία διεύθυνσης συγκοινωνιών στον Δήμο Ρόδου. Υπάρχουν οι διαδικασίες ώστε η επιχείρηση να εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά ως διεύθυνση του Δήμου και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού.