Γήπεδο-Αφάντου-εργασίες
Δήμος

Παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης στο δημοτικό στάδιο Αφάντου

Ο   Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων Τάσος  Σπανός
Αναφέρει σε ανάρτησή του :
Ο Δήμος της Ρόδου με την καθοδήγηση του Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη προτιμά να μιλά με έργα. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει κάποιος την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Σύνθημα μας, η σκληρή δουλειά, ο καλός σχεδιασμός και η συνεργασία.
Στο δημοτικό στάδιο Αφάντου, προχωρήσαμε στις παρακάτω παρεμβάσεις:
✔️ Τοποθετήθηκαν στην κεντρική είσοδο χειρολισθήρες για την διευκόλυνση των ΑΜΕΑ
✔️ Επέκταση καθ’υψος του υφιστάμενου τοιχίου με τσιμεντόλιθους, επιχρίσματα 3 στρώσεων και χρωματισμός
✔️ Ανακατασκευή και συντήρηση των κιγκλιδωμάτων ασφαλείας περιμετρικά του γηπέδου
✔️ Κατασκευή και τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων για την προστασία και την ασφάλεια των φιλάθλων
✔️ Συντήρηση και χρωματισμός του περιμετρικού τοιχίου του γηπέδου (εσωτερικά και εξωτερικά)
✔️ Στο παλιό και ακατάλληλο κυλικείο έγιναν εργασίες συντήρησης (νέα επιχρίσματα, συντήρηση οπλισμού, μόνωση, νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, νέα φωτιστικά, χρωματισμός των θυρών και του κτηρίου)
✔️ Ολική ανακαίνιση των τουαλετών για τους φιλάθλους (αλλαγή οροφής με τοποθέτηση πάνελ πολυουρεθάνης, νέα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής, νέα πλακίδια εσωτερικά και εξωτερικά, κατασκευή και τοποθέτηση νέων θυρών, εξωραϊσμός εξωτερικού χώρου)
✔️ Συντήρηση και χρωματισμός της κεντρικής εισόδου των φιλάθλων καθώς επίσης και της εισόδου έκτακτης ανάγκης.
Τέλος, προχωρούμε στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων, υλοποιώντας την μελέτη που εκπονήσαμε. Η ισχυρή ομάδα συνεχίζει εν μέσω πανδημίας να φέρνει αποτελέσματα και να παράγει έργο μεγάλο και σημαντικό, προπαντώς δε αποδεκτό από τους πολίτες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη για την πολύτιμη βοήθεια και την αγορά μεγάλου μέρους των υλικών για τους χρωματισμούς και τον Αντιδήμαρχο Τηλέμαχο Καμπούρη για την αγορά των απαραίτητων υλικών μέσω των προμηθειών της δημοτικής μας ενότητας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Περιφερειακούς συμβούλους Νίκο Νικολή και Εμμανουήλ Λόγγο για την βοήθεια και τη συνεργασία.
Τέλος, τα συγχαρητήρια και το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκουν στο προσωπικό της συντήρησης και καθημερινότητας της ΔΕ Αφάντου.
Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.
Ο αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων Αναστάσιος Σπανός