Δήμος

Αντ. Καμπουράκης: Η ανάδειξή μου στη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, της ΚΕΔ αποτελεί τιμή για το νησί μας

 

  Ο επικεφαλής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ,  πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης σε δήλωση του αναφέρει τα εξής :

Η ανάδειξή μου στη θέση του Επικεφαλής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αποτελεί καταρχάς τιμή για το νησί μας.

Επιπλέον, αναδεικνύει τη σημασία και τη βούληση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να συμβάλει ουσιαστικά και ενεργά σε μία σύγχρονη τουριστική πολιτική, που από τη μία θα ενισχύσει το διαθέσιμο εισόδημα και από την άλλη θα διασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη τους, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ομόφωνη απόφασή τους.

Δεσμεύομαι μαζί με όλους τους συναδέλφους Αυτοδιοικητικούς, μέλη της Επιτροπής, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε την αναβάθμιση του Ελληνικού Τουρισμού, προς όφελος του τόπου και των πολιτών μας.