Τουρισμός

Η Ρόδος κορυφαίος προορισμός για τουρίστες που δεν ταξιδεύουν ομαδικά

Η πόλη της Ρόδου ήρθε στην πρώτη θέση της κατάταξης στο TripAdvisor.

Περισσότερο από το 75% των κριτικών μεμονωμένων ταξιδιωτών στο TripAdvisor έδωσαν στον προορισμό πέντε αστέρια, σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Τα μοναχικά ταξίδια βρίσκονται σε άνοδο, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία.

Ωστόσο, η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού μόνος συνοδεύεται από προκλήσεις και κινδύνους και η επιλογή του σωστού προορισμού είναι το κλειδί.

 Η Ρόδος είναι η καλύτερη πόλη για μεμονωμένους ταξιδιώτες για το 2023

Από την εύρεση πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας μέχρι τη διασφάλιση ότι θα είστε ασφαλείς καθ’ όλη τη διάρκεια των περιπετειών σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αποφασίζετε πού θα απογειωθείτε.

Η πόλη της Ρόδου στο ομώνυμο νησί κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατάταξη. Πάνω από το 75% των κριτικών των σόλο ταξιδιωτών στο TripAdvisor έδωσαν στον προορισμό πέντε αστέρια.

Από αυτά, τα αξιοθέατα της πόλης έλαβαν την πλειονότητα των κριτικών πέντε αστέρων (79%), μαζί με το 73% των κριτικών για τα εστιατόρια που βρίσκονται εντός της πόλης.

Αν επισκέπτεστε μόνοι σας, επισκεφθείτε τις παρθένες παραλίες για ένα ήρεμο απόγευμα, περιπλανηθείτε στη μεσαιωνική παλιά πόλη για να ανακαλύψετε ιστορίες σταυροφόρων και ιπποτών.