Πολιτική

Απόπειρα διάρρηξης του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου με σκοπό την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, καταγγέλλει η παράταξη Κολιάδη! (audio)

Κατατέθηκε αίτηση- αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου η οποία κοινοποιείται στον Άρειο Πάγο και στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου.

Διάρρηξη στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου προκειμένου να μεταφερθούν οι σάκοι με τα ψηφοδέλτια , προκειμένου να αλλοιώσουν το εκλογικό υλικό , καταγγέλλει η παράταξη Κολιάδη, δείχνοντας την παράταξη του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, πίσω από αυτή την πρωτοφανή “επιχείρηση”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του RV και του δημοσιογράφου Γιάννη Μηνατσή, αυτό θα επιτυγχάνετο είτε με συνδρομή δικαστικών υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Ρόδου, είτε μέσω της εταιρείας security που έχει αναλάβει την φύλαξη του δικαστικού μεγάρου, με σκοπό οι σάκοι να μεταφερθούν στο Αστυνομικό Τμήμα!

Τα παραπάνω μεταξύ άλλων αναφέρονται σε αίτηση- αναφορά που κατέθεσε χτες 18/10/23 νομικός σύμβουλος της παράταξης του νεοεκλεγέντα δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη ύστερα από διασταυρωμένες πληροφορίες- όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και την οποία κοινοποιεί στον Άρειο Πάγο και στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου. Στην κατακλείδα της αναφοράς ζητείται η διερεύνηση της καταγγελίας και η λήψη απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, για την αποτροπή της οποιασδήποτε είτε διάρρηξης του δικαστικού μεγάρου, είτε ακόμη παρέμβασης στο φυλασσόμενο εντός αυτού εκλογικού υλικού!

Ακούστε εδώ το αποκαλυπτικό, αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Μηνατσή, στην εκπομπή Πρωινό Xpress με την Ρένα Παυλάκη: