Τουρισμός

Jet2.com και Jet2holidays | Επιπλέον πτήσεις την Άνοιξη και το Πάσχα -και προς τη Ρόδο

Επιπλέον πτήσεις και πακέτα διακοπών προς 17 προορισμούς πρόσθεσε ο Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays για την ερχόμενη Άνοιξη και το Πάσχα. Μεταξύ των προορισμών αυτών είναι και η Ρόδος. Οι νέες πτήσεις προστέθηκαν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2024.

Ο τουρ οπερέιτορ πρόσθεσε επίσης τρεις προορισμούς για το επόμενο καλοκαίρι, που είναι το Τιβάτ στο Μαυροβούνιο, η Χιρόνα στην Ισπανία και η Σμύρνη στην Τουρκία, προκειμένου, όπως αναφέρει, να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Η αυξημένη ζήτηση έχει προσθέσει επιπλέον 75.000 θέσεις σε προορισμούς σε Τουρκία, Κροατία, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Πορτογαλία, Κύπρο, Ιταλία και Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2024.

Η επιπλέον χωρητικότητα έχει προστεθεί από 10 από τις βάσεις της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο – τα αεροδρόμια Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Εδιμβούργο, Γλασκώβης, Leeds Bradford, Manchester, Newcastle και Stansted.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν να εκτελούνται από τα τέλη Μαρτίου προς τη Χιρόνα και τη Σμύρνη και από τις αρχές Απριλίου προς το Τιβάτ για πρώτη φορά.

Επιπλέον χωρητικότητα προς Ντουμπρόβνικ, Ίμπιζα, Ρέους και Ρόδο προστέθηκε τον Απρίλιο και τον Μάιο και υπάρχουν νέες πτήσεις προς πώληση προς Αττάλεια, Αλικαρνασσό, Φάρο, Λάρνακα, Γκραν Κανάρια, Νάπολη, Πάλμα (Μαγιόρκα), Μενόρκα, Αλικάντε και Τενερίφη.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: “Ως ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, συνεχίζουμε να αντιδρούμε γρήγορα στη ζήτηση που βλέπουμε προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα για το καλοκαίρι του ’24”.

Οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, πρόσθεσε, ζητούν διακοπές στις αρχές του καλοκαιριού του 2024. Ο Όμιλος, είπε, είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία σε 17 ηλιόλουστους προορισμούς, δίνοντας στους παραθεριστές ποικιλία επιλογών.