Πολιτική

Δημήτρης Κρητικός: «Τάσσομαι στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη»

O επικεφαλής της παράταξης Ρόδος Αξιών Δημήτρης Κρητικός με δήλωση του στηρίζει  την υποψηφιότητα Αντώνη Καμπουράκη 

Συγχαρητήρια στον Αντώνη Καμπουράκη για την μεγάλη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8/10/23.
Συγχαρητήρια στον Αλέξη Κολιάδη για την επίτευξη της δεύτερης θέσης, στον Νίκο Γερονικόλα για τον αξιοπρεπή αγώνα του καθ όλη την προεκλογική περίοδο καθώς επίσης και στον Τάκη Πότσο για την συνεχή παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγχαρητήρια και στους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους οι οποίοι εκλέγονται με την ευχή να έχουν μια παραγωγική και γόνιμη θητεία προς όφελος των χωριών και της πόλης μας, αλλά και σ αυτούς που δεν εκλέγονται για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον τόπο με την παρουσία τους στα ψηφοδέλτια όλων των παρατάξεων.

Λαμβάνοντας υπ όψιν τα αποτελέσματα ανά Δημοτική Ενότητα,

καθώς και το τελικό ποσοστό της αναμέτρησης, τοποθετούμαι για τις επαναληπτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Σεβόμενος την λαϊκή ετυμηγορία κατά την οποίαν οι Δημότες της Ρόδου σχεδόν σε όλη την επικράτεια του νησιού υπερψήφισαν τον συνδυασμό του Δημάρχου ο οποίος για 0,19% δεν εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή και δημοκρατικά σκεπτόμενος, οφείλω να ταχθώ στο πλευρό του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

Τα επόμενα 5 χρόνια είναι πολύ κρίσιμα και χρειάζεται σοβαρότητα υπευθυνότητα αλλά και εμπειρία από όλους μας εκλεγμένους και μη προσφέροντας ο καθένας το καλύτερο, με στόχο έναν και μοναδικό.

Τη Ρόδο μας.

Δημήτρης Γ  Κρητικός

πνευμονολόγος

επικ. παράταξης ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ Δήμου Ρόδου

τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ