Περιφέρεια

Γ. Χατζημάρκος στον RV: Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους νησιώτες. Πιστός στην εντολή τους θα είμαι πάντα ο Γιώργος Χατζημάρκος που ξέρουν (audio)


“Ο στόχος μας τώρα είναι το Νέο Νότιο Αιγαίο, ένας στόχος που δουλεύουμε με επαγγελματισμό, αφοσίωση και επιμονή”

“Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η πιο μεγάλη τιμή για έναν πολιτικό.
Είναι αυτή η τόσο ξεχωριστή τιμή, ταυτόχρονα και στιγμή, της δικαίωσης για κάθε κόπο, για κάθε αγώνα, για κάθε μάχη, για κάθε αγωνία, για κάθε ξενύχτι.
Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να πω σε κάθε νησιώτη, σε κάθε νησί μας, ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” και να τους πω ότι πιστός στην εντολή τους θα είμαι πάντα ο Γιώργος Χατζημάρκος που ξέρουν”
Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, στις πρώτες του δηλώσεις στον Real Voice και την Ρένα Παυλάκη, μετά τον εκλογικό θρίαμβο των χθεσινών Περιφερειακών εκλογών.
Όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Χατζημάρκος επανεκλέγεται Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου,  για τρίτη συνεχή θητεία , με ποσοστό 66,30%, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, φέροντας το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στη χώρα μετά τον Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη, ο οποίος όμως είχε τη στήριξη και της Νέας Δημοκρατίας, επιπλέον του δικού του πολιτικού χώρου (ΠΑΣΟΚ).

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Χατζημάρκου ήταν αναμενόμενος, όπως αναμενόμενο ήταν και το άνω του 60% ποσοστό του, το οποίο μάλιστα είχε αποτυπωθεί και σε δημοσκοπήσεις, με πιο πρόσφατη αυτή της Opinion Poll, που του έδινε ποσοστό 63% επί των εγκύρων.

Έτσι, ο Γιώργος Χατζημάρκος όχι μόνο σπάει το ρεκόρ όσον αφορά τα ποσοστά του. αλλά ταυτόχρονα είναι ο πρώτος που εκλέγεται για τρίτη συνεχόμενη θητεία στο Νότιο Αιγαίο, και ο μοναδικός που από το 2014, οπότε διεκδίκησε για πρώτη φορά την Περιφέρεια, βλέπει τα ποσοστά του να αυξάνονται διαρκώς, παρά τις κρίσιμες καταστάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί.

“Το πολιτικό συμπέρασμα του εκλογικού αποτελέσματος είναι ότι  δεν συνεχίζουμε απλά, αλλά συνεχίζουμε στην ίδια πορεία που χάρισε στο Νότιο Αιγαίο πρωτιές και νίκες που δεν είναι αμφισβητήσιμες ” δήλωσε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι ” δεν είχε προηγούμενο ο αγώνας που δόθηκε τα τελευταία χρόνια στο Νότιο Αιγαίο . Ο στόχος μας τώρα είναι το Νέο Νότιο Αιγαίο, ένας στόχος που δουλεύουμε με επαγγελματισμό, αφοσίωση και επιμονή”.