Δήμος

Αντώνης Καμπουράκης: Ο ροδιακός λαός μίλησε! Έδειξε την κατεύθυνση που θέλει για τη Ρόδο μας

 

Δήλωση του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη

Ευχαριστώ τους χιλιάδες Ροδίτες για την εμπιστοσύνη κι αυτό το μεγάλο προβάδισμα.
Ο ροδιακός λαός μίλησε!
Έδειξε την κατεύθυνση που θέλει για τη Ρόδο μας.
Έδειξε ποιον θέλει Δήμαρχο την επόμενη μέρα και ποια ομάδα θέλει πλειοψηφία στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Έδειξε το δρόμο.
Το δρόμο της εμπειρίας. Ο τουρισμός, η οικονομία μας, το ψωμί των οικογενειών μας είναι πολύ σημαντικά ζητήματα για να τα εμπιστευτούν οι Ροδίτες στα χέρια μαθητευόμενων μάγων.
Το δρόμο με τα σταθερά βήματα και το Σχέδιο. Η Ρόδος μας δεν προσφέρεται για τυχοδιωκτισμούς και περιπέτειες που θα έβαζαν σε κίνδυνο όσα πετύχαμε μέχρι σήμερα.
Το δρόμο της συνεργασίας και της ενότητας. Ο ροδιακός λαός γύρισε την πλάτη στην τοξικότητα, στη χυδαιότητα, τα ψέματα, τις εξαλλοσύνες του όχλου.
Για ελάχιστες ψήφους δεν κρίθηκε το αποτέλεσμα χθες. Αυτό ούτε μας εφησυχάζει, ούτε μας απογοητεύει. Μας δυναμώνει και μένει μια εβδομάδα για να ολοκληρώσουμε αυτή τη μεγάλη Νίκη.
Νίκη της Ρόδου και του μέλλοντος της. Νίκη της ευπρέπειας και του ήθους.
Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας «Με Δύναμη για τη Ρόδο» για τον σπουδαίο αγώνα τους και να τους καλέσω να συνεχίσουμε, όλες και όλοι μαζί, ακόμη πιο αποφασιστικά, ακόμη πιο περήφανα!
Οφείλω όμως να συγχαρώ και τους κκ Γερονικόλα και Πότσο γιατί έκαναν τις προεκλογικές εκστρατείες τους με ήθος και υπευθυνότητα. Όσο κι αν έχουμε τις διαφωνίες μας, πιστεύω και ελπίζω ότι την επόμενη μέρα μπορούμε όλοι μας να προσφέρουμε στο νησί μας.
Θέλω να καλέσω τους Ροδίτες που για οποιοδήποτε λόγο, είτε δεν ψήφισαν, είτε στάθηκαν απέναντί μας στην κάλπη, να αφήσουν στην άκρη αυτά τα λίγα που μας χωρίζουν και να έρθουν μαζί μας, για τα πολλά που μας ενώνουν. Και πάνω απ’ όλα για τη Ρόδο που αγαπάμε και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να είναι κάτι λιγότερο από το φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπο της Ελλάδας μας.
Όλοι μαζί, Με Δύναμη για τη Ρόδο μας!
Για τη Νίκη. Για την προοπτική και την ελπίδα!