Αστυνομικό

Ρόδος : Τεμάχισαν και έθαψαν γατάκι Η φιλοζωϊκή επικήρυξε τους δράστες με 1000 ευρώ

Aποτροπιασμό προκαλεί στο πανελλήνιο η σφαγή ενός μικρού γατιού λίγων μηνών στην Ιαλυσό της Ρόδου από σαδιστή ή σαδιστές που αφού τεμάχισαν το ζώο έθαψαν τμήματά του.

Ο εντοπισμός της σορού του άτυχου ζώου από περαστικούς προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρόδου, Γιούλα Διμέλη, που με ανάρτησή της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ανακοίνωσε αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στο δράστη ή στους δράστες της αισχρής εγκληματικής πράξης σε βάρος ενός αθώου και απροστάτευτου μικρού ζώου.

Η φιλοζωϊκή της Ρόδου επικήρυξε με το ποσό των 1000 ευρώ, τον δράστη που τεμάχισε και έθαψε ένα μικρό γατάκι στην περιοχή της Ιαλυσού.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Συλλόγου κα Γιούλα Διμέλη, με ανάρτησή της απόψε, επισημαίνει ότι θα δοθεί αμοιβή 1000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγούσουν στον δράστη που τεμάχισε και έθαψε το γατάκι αυτό.

Τέλος, σημειώνεται ότι κλιμάκιο του συλλόγου μεταβαίνει στην περιοχή της Ιαλυσού (οδός Καλλικράτους) ενώ στη συνέχεια θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση από κτηνίατρο και θα ζητηθεί γνωμάτευση για να κατατεθεί στην Εισαγγελία Ρόδου σχετική αναφορά και να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.