Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο
Αστυνομικό

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπής στη Ρόδο

Ο δράστης εντοπίσθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αφαιρεθέντα οχήματα – εξαρτήματα

Εξιχνιάστηκαν χθες (12 Ιουνίου 2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τέσσερις περιπτώσεις κλοπής και εντοπίσθηκε ο δράστης.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό που, όπως διακριβώθηκε, κατά το τελευταίο εξάμηνο προέβαινε συστηματικά σε κλοπές δίκυκλων οχημάτων, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσε και χρησιμοποίησε τα εξαγόμενα εξάρτημα για επισκευές άλλων οχημάτων, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από την έως τώρα διερεύνηση της υπόθεσης έχουν εξιχνιαστεί – ταυτοποιηθεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπής δίκυκλων μοτοσικλετών, από διάφορες περιοχές της Ρόδου.

Σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φανάρια, καντράν, πλαστικά καλύμματα και προστατευτικά μέρη, κάθισμα, ντεπόζιτα βενζίνης, σχάρες, εξατμίσεις, ρόδες, αμορτισέρ, εξαρτήματα φρένων, καλώδια, φίλτρα καρμπιρατέρ, μοτοποδήλατο με απόξεση στον αριθμό πλαισίου και κινητήρα, σκελετός μοτοσικλέτας με απόξεση στον αριθμό πλαισίου, κ.α.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως η δράση του και να ταυτοποιηθεί η προέλευση όλων των ανευρεθέντων αντικειμένων.