Πολιτική

Στη Ρόδο σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης

Στη Ρόδο θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός για να ενημερωθεί για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών από την πυρκαγιά και να παραστεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προλογίσει τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο για την παρουσίαση των μελών του συνδυασμού του.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της παράταξής του «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη και ο πρωθυπουργός ο οποίος θα είναι παρών, θα πραγματοποιήσει σύντομη ομιλία και μετά το τέλος της θα ακολουθήσει η παρουσίαση

Ο κ. Χατζημάρκος θα ανακοινώσει τα 117 μέλη του συνδυασμού του σε ανοιχτή εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. πίσω από την Περιφέρεια στα «Ελαφάκια» με φόντο τον φάρο του Αγίου Νικολάου.

Ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει στη Ρόδο το απόγευμα της ίδιας ημέρας (σ.σ. σήμερα) προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών από τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε τον προηγούμενο μήνα στο νησί μας ενώ θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εκπροσώπους του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας.

Παρουσία του πρωθυπουργού η σύσκεψη θα γίνει στις 5 η ώρα στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Παρά τους αρχικούς σχεδιασμούς ο πρωθυπουργός δεν θα διανυκτερεύσει στη Ρόδο, και θα αναχωρήσει το ίδιο το βράδυ. Όπως έγινε γνωστό θα συνοδεύεται από κλιμάκιο υπουργών.