Taste Greece: Μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Atlantica Imperial Resort
Τουρισμός

Taste Greece: Μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Atlantica Imperial Resort


Αυτό τον Σεπτέμβριο, το Atlantica Imperial Resort διοργανώνει για πρώτη φορά ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με τίτλο «Taste Greece».

Σε συνεργασία με τους καταξιωμένους σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και Παναγιώτη Τζιουρτζιουμή, το Atlantica Imperial Resort υπόσχεται 2 ξεχωριστές βραδιές από ασύγκριτες εμπειρίες, εκεί όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσης.

Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας ιστορίας γεύσεων από όλη την Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα βραβευμένα εστιατόρια του Atlantica Imperial Resort, Mylos και Blue Bay Fine Dining. Πρωτοπόροι της υψηλής γαστρονομίας θα βρίσκονται κοντά μας, δημιουργώντας μενού που υπόσχονται ένα γαστρονομικό ταξίδι σε μέρη από κάθε γωνιά της Ελλάδας, χαρίζοντας μια εικόνα των γεύσεων κάθε περιοχής.

TUI SENSIMAR Atlantica Imperial Resort Rhodos
To Atlantica Imperial Resort Rhodos

Απολαύστε ένα μενού ενός κορυφαίου εστιατορίου της Ελλάδος από τον ταλαντούχο Chef, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin του εστιατορίου CTC, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Blue Bay Fine Dining για μια αξέχαστη εμπειρία.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ταξιδέψτε για ένα βράδυ σε μονοπάτια υψηλής γαστρονομίας στο εστιατόριο Mylos και απολαύστε μοναδικές γεύσεις του Παναγιώτη Τζιουρτζιουμή, Head of Culinary-New Concepts της Temes και menu development του εστιατορίου Μπαρμπούνι, μέσα από ένα μενού με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Αυτό το Σεπτέμβριο, μια περιπέτεια γεύσεων σας περιμένει στο Atlantica Imperial Resort, εκεί όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε μια μορφή τέχνης και κάθε γεύση αφηγείται ένα κεφάλαιο από τον πλούσιο γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας.

 

 

 

Για να δείτε τα μενού πατήστε εδώ.