Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος
Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος στον RV: “Το κενό δεν συσκευάζεται  Όσο πιο εντυπωσιακό είναι το περιτύλιγμα, τόσο περισσότερο το περιεχόμενο πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιουργεί”

 

Την απάντηση αυτή έδωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στην κριτική που δέχεται από τους αντιπάλους του περί της επικοινωνιακής του δεινότητας που, κατα τους ισχυρισμούς τους,  καλύπτει την απουσία έργου, μιλώντας στην εκπομπή της Νατάσας Ράγιου , Real Blonde,  σε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη, στο στούντιο του Real Voice, σήμερα το μεσημέρι.

“Το κενό δεν… συσκευάζεται.  Όσο πιο εντυπωσιακό είναι το περιτύλιγμα, τόσο περισσότερο το περιεχόμενο πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιουργεί”.

Ο κ. Χατζημάρκος μίλησε για όλους και όλα και τόνισε πως η καλύτερη απάντηση σε εκείνους που επιχειρούν τον μηδενισμό του έργου που έχει παραχθεί είναι οι επιδόσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που σύμφωνα με την Eurostat, είναι η Περιφέρεια με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρώπη, η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης της ανεργίας στην Ευρώπη, ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι πρώτη στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων μεταξύ των 13 Περιφερειών της χώρας.

Για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ανέφερε πως “δεν μπορείς να περάσεις στην επόμενη μέρα, αν προηγουμένως  δεν κλείσουν οι λογαριασμοί με το παρελθόν τονίζοντας ότι αυτός ήταν ο πρώτος στόχος που έθεσε ήδη από το 2014 και που σήμερα έχει επιτευχθεί. “Κλείσαμε την ατζέντα της Μεταπολίτευσης την ημέρα που μπήκαν οι σκαλωσιές στο Εθνικό Θέατρο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τους υποψηφίους Περιφερειάρχες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χατζημάρκος απάντησε ότι είναι θετικό στην πολιτική ζωή του τόπου να εμφανίζονται καινούργια πρόσωπα, ωστόσο, οι δύο υποψηφιότητες στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προέκυψαν ως αποτέλεσμα της εκτέλεσης συμβολαίων ή εντολών.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: