Πολιτική

Υπουργικό την Παρασκευή – Στη Ρόδο ο πρωθυπουργός για την καταγραφή και την αποκατάσταση των ζημιών από τις φωτιές

Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας,, όπως ανέφερε Παύλος Μαρινάκης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Ρόδο για να διαπιστώσει την πορεία καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές και θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

 

Την Πέμπτη στη Βουλή η συζήτηση για τις πυρκαγιές

Την προσεχή Πέμπτη 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση προ ημερησίας διάταξης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων όπου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί εκτενώς σε όλα τα στοιχεία γύρω από την αντιπυρική περίοδο, τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας, αλλά και προτάσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο νέο κλιματολογικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

«Αναμένουμε να γίνει ένας γόνιμος διάλογος με στόχο την κατάθεση προτάσεων προς όφελος των πολιτών και της χώρας μας και την προστασία τους απέναντι σε τέτοια ακραία φαινόμενα», τόνισε ο κ.Μαρινάκης.

 

Πηγή: iefimerida