Αθλητικά

Άρωμα Euroleague στο «Nick Galis International Tournament» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-16-17 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο

 

 Το πρόγραμμα του «Nick Galis International Tournament» με την συμμετοχή Παναθηναϊκού, Φενέρ, Μακάμπι

Άρωμα Euroleague θα έχουμε στο «Nick Galis International Tournament» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-16-17 Σεπτεμβρίου στην Ρόδο.

Η πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση στη Ρόδο είναι γεγονός… Από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλλιθέας το “Nick Galis International Tournament”, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Φενερμπαχτσέ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το τουρνουά διοργανώνει η Galis Basketball Events, συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και η Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. και υποστηρικτές το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου, οι τρεις φιλόδοξες ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα θα βρίσκονται στη Ρόδο για να δώσουν από δύο δυνατά φιλικά τεστ η κάθε μία, λίγο καιρό πριν από την έναρξη της φετινής χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν που δείχνει ιδιαίτερα δυνατός και είναι πολύ ενισχυμένος, η Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη και του Νικ Καλάθης και η ιστορική και πάντα δυνατή Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για να παίξουν μεταξύ τους, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας Ευρωλίγκας.

Για πρώτη φορά ομάδες από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης θα παίξουν στη Ρόδο και η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στο νησί μας για τρεις ημέρες.

Η αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαίο αυτό τουρνουά με τις τρεις πολύ μεγάλες ομάδες, έχει ήδη ξεκινήσει και η Ρόδος θα είναι έτοιμη για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει άριστα τα σωματεία που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο μπάσκετ.

Οι λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (15/09):
(16:00): Μακάμπι Τελ Αβίβ- Φενερμπαχτσέ

ΣΑΒΒΑΤΟ (16/09):
(17:00): Παναθηναϊκός- Φενερμπαχτσέ

ΚΥΡΙΑΚΗ (17/09):
(17:00): Παναθηναϊκός- Μακάμπι Τελ Αβίβ