Περιφέρεια

Συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του γερμανικού Τουρ Οπερέιτορ Alltours και Γερμανούς δημοσιογράφους στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του γερμανικού Τουρ Οπερέιτορ Alltours, αλλά και Γερμανούς δημοσιογράφους, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, μεταξύ του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Μανώλη Μαρκόπουλου, του Oliver Grosse Kleimann, διευθυντή συμβάσεων της alltours, του Jens Volmicke επικεφαλής επικοινωνίας της alltours και του ιδιοκτήτη του τουριστικού πρακτορείου Travel Exchange Γιάννη Καμπούρη που αντιπροσωπεύει τον ταξιδιωτικό οργανισμό.

Έγινε εκτενής συζήτηση γύρω από καίρια θέματα του τουρισμού, ενώ ο Περιφερειάρχης με τον Δήμαρχο απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων οι οποίοι θα φιλοξενήσουν εκτενή ρεπορτάζ και αφιερώματα στα έντυπά τους.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής :

Τον Tour Operator ALLTOURS και δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Γερμανίας, Franfurter Zeitung, Munchen Merkur, Rhein Zeitung, Frankfurter Neue Presse, Manheimer Morgen, Sachsiche Zeitung & Westfalischer Anzeiger δεχθήκαμε σήμερα στα γραφεία μας στη Ρόδο.
Είναι υπέροχο το συναίσθημα να μπορείς να αποδείξεις στην πράξη το μήνυμα της καμπάνιας του προορισμού. Οτι δηλαδή, η Ρόδος είναι γεμάτη κόσμο, είναι χαμογελαστή και προσφέρει στους επισκέπτες και φίλους της υπέροχη φιλοξενία.
#Rhodes #whatyouloveishere

 

Και ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media επισήμανε τα εξής :

“Σήμερα μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε στον Tour Operator Alltours και σε δημοσιογράφους μεγάλων εφημερίδων και εντύπων της Γερμανίας -όπως Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), Münchner Merkur, Rhein-Zeitung, Frankfurter Neue Presse, Mannheimer Morgen, Sächsische Zeitung & Westfälischer Anzeiger-την τουριστική πραγματικότητα και τις μελλοντικές προοπτικές της Ρόδου.
Το νησί σφύζει από ζωή, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες μία ευχάριστη και ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία, θεμέλιο της οποίας αποτελούν η ζεστή φιλοξενία και ο υψηλός επαγγελματισμός”.