Περιφέρεια

Με εμφανή άγνοια και αστείρευτη τοξικότητα η «πρεμιέρα» της υποψήφιας Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

Παντελώς αβάσιμη σκανδαλολογία κατά της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Μαρίας Βαλατσού, πρώην υποψήφιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ!

Χθες σε τοπικό κανάλι, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως υποψήφια Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Χρύσα Καραγιάννη, θεώρησε σκόπιμο να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα της προεκλογικής της καμπάνιας στο γνωστό πλέον γήπεδο της ασάφειας, της εμφανούς άγνοιας, των αστήριχτων και αβάσιμων καταγγελιών και της αστείρευτης τοξικότητας. Ξεχνώντας ακόμα και το γεγονός, ότι ακριβώς αυτού του είδους οι πολιτικές συμπεριφορές και πρακτικές οδήγησαν τον πολιτικό της χώρο στην καταβαράθρωση στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και στέρησαν από την ίδια την βουλευτική έδρα που είχε κερδίσει για μια μέρα στις εκλογές του Μαΐου.

Οι κούφιες επί της ουσίας, βαρύγδουπες δηλώσεις της κας Χρύσας Καραγιάννη, για έλλειψη δημοκρατίας, αδιαφάνεια και σκάνδαλα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προκαλούν τον ίδιο κρότο με τα βαρελότα που ρίχνουν τα παιδιά το Πάσχα.

Είναι θλιβερό ότι δεν δίστασε να μιλήσει για υποτιθέμενο σκάνδαλο σχετικό με την χορήγηση αδειών φαρμακείων, διαδικασία που διεξάγεται και εποπτεύεται από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, κα Μαρία Βαλατσού, πρώην υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό το λες και κατάντια.

Αυτό βέβαια που ο κάθε πολιτικός πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, είναι ότι μπορεί να μην πληρώνει φόρο για όσα λέει, αλλά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επώδυνο γι’ αυτόν, όταν κληθεί εκεί που πρέπει να αποδείξει την ακρίβεια των όσων λέει.

Το Γραφείο Τύπου