Αστυνομικό

Ρόδος: Βγήκαν καραμπίνες μεταξύ δύο Ρομά

Τον πυροβολισμό εναντίον του με κυνηγετική καραμπίνα που είχε κλαπεί, από 40χρονο ομόφυλο του, κατήγγειλε σήμερα τα ξημερώματα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ένας 38χρονος Ρομά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο 40χρονος, να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη κατηγορούμενος για απόπειρα σωματικής βλάβης, οπλοχρησία και κλοπή.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα τα ξημερώματα όταν επικοινώνησε με την αστυνομία ο 38χρονος και δήλωσε ότι ο 40χρονος είχε πυροβολήσει εναντίον του. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, στους οποίους ο 38χρονος παρέδωσε ένα κυνηγετικό όπλο. Με αυτό όπως είπε στους αστυνομικούς τον είχε πυροβολήσει νωρίτερα ο 40χρονος.

Μετά την καταγγελία και περίπου στις 2.30 σήμερα τα ξημερώματα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 40χρονο Ρομά στον καταυλισμό που διαμένει επί της Ρόδου – Καλλιθέας και να τον συλλάβουν. Σε έρευνα που έγινε για την υπόθεση διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο κυνηγετικό όπλο είχε κλαπεί τον Αύγουστο του 2021 από σπίτι στο χωριό Αρχίπολη της Ρόδου. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το όπλο, ένας κάλυκας και 39 φυσίγγια.