Γ. Χατζημάρκος: " Ένα πολύ μεγάλο έργο, αυτό της ύδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου και Αφάντου, περνά στο επόμενο στάδιο"
Περιφέρεια

Γ. Χατζημάρκος: ” Ένα πολύ μεγάλο έργο, αυτό της ύδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου και Αφάντου, περνά στο επόμενο στάδιο”


” Ένα πολύ μεγάλο έργο, αυτό της Ύδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου και Αφάντου, περνά στο επόμενο στάδιο”  επισημαίνει  με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Ένα πολύ μεγάλο έργο, αυτό της Ύδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου και Αφάντου, περνά στο επόμενο στάδιο.
Έφτασαν στο νησί οι σωληνώσεις των νέων δικτύων και οι δυσκολίες της περιόδου που προηγήθηκε, λόγω της αλλαγής τιμών πρώτων υλών μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, ξεπεράστηκαν.
Η δουλειά στο Νότιο Αιγαίο, δεν σταματά ποτέ. Παράλληλα και ταυτόχρονα με τις όποιες καταστάσεις καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, η δουλειά δεν μένει πίσω.
Το έργο της ύδρευσης Λίνδου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου κ Αφάντου, κινδύνευσε από την εκτίναξη των τιμών των πρώτων υλών που έφερε η ενεργειακή κρίση αλλά δεν εγκαταλείφθηκε. Όπως γίνεται με όλα τα έργα σε κάθε νησί μας, το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη της Περιφέρειας μας είναι εκεί που οι καταστάσεις, οι συνθήκες, οι προκλήσεις, απαιτούν.
Ένα ακόμα όνειρο δεκαετιών, ένα ακόμα μεγάλο έργο ξεχασμένο και από τον χρόνο, πέρασε στο τελικό στάδιο της υλοποίησης του. Γιατί, κάποιοι λειτουργούν με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και πραγματικό ενδιαφέρον.