Περιφέρεια

Μ.Λουλούς: “Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι δενδροφυτεύσεις από τη Γλύστρα μέχρι και τον κόμβο του Κιοταρίου”

“Ξεκίνησε και η φύτευση της επαρχιακής οδού στο τμήμα από Γλύστρα έως Γεννάδι. Συνεργεία της Περιφέρειας εκτελούν σε αυτό το τμήμα έργα αποκατάστασης και εμείς, το Περιφερειακό Φυτώριο, προχωράμε παράλληλα την φύτευση εκατέρωθεν της οδού. Στη συνέχεια, την ίδια εργασία θα εκτελέσουμε και στο τμήμα της οδού από τον κόμβο στο Κιοτάρι έως το χωριό.  Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ασταμάτητα οι δενδροφυτεύσεις στην επαρχιακή οδό από τη Γλύστρα μέχρι και τον κόμβο του Κιοταρίου” αυτό επισημαίνει με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου Μιχάλης Λουλούς 
Ξεκίνησε και η φύτευση της επαρχιακής οδού στο τμήμα απο Γλύστρα έως Γεννάδι. Συνεργεία της Περιφέρειας εκτελούν σε αυτό το τμήμα έργα αποκατάστασης και εμείς, το Περιφερειακό Φυτώριο, προχωράμε παράλληλα την φύτευση εκατέρωθεν της οδού.
Στη συνέχεια, την ίδια εργασία θα εκτελέσουμε και στο τμήμα της οδού από τον κόμβο στο Κιοτάρι έως το χωριό Ασκληπειό

Εξωραϊσμός του επαρχιακού οδικού δικτύου με δενδροφυτεύσεις στις παρυφές των δρόμων 

Ο κ.Λουλούς διευκρινίζει τα εξής : Συνεχίζονται καθημερινά οι φυτεύσεις διαφόρων δασικών και καλλωπιστικών φυτών και η τοποθέτηση αρδευτικού συστήματος Αυτή η παρέμβαση έχει να κάνει με τις εργολαβίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που είναι  σε εξέλιξη, για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου.