Περιφέρεια

Άδωνις Γεωργιαδης: “Ο Γιώργος Χατζημάρκος ήταν εις εκ των αρίστων”



Με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγίου, Γιώργο Χατζημάρκο, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται με την οικογένειά του στη Ρόδο για διακοπές, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξή του στο νησί, μετά τη μεγάλη δασική πυρκαγιά.

Ο κ. Γεωργιάδης , αναφερόμενος στη συνεργασία τους όσο ήταν Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εξήρε τον κ. Χατζημάρκο για το έργο και την προσφορά του δείχνοντας έτσι και τη στήριξή του ενόψει των Περιφερειακών Εκλογών.

“Ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επί 4 χρόνια είχα υπό την ευθύνη μου την εκτέλεση του ΠΔΕ αλλά και του ΕΣΠΑ. Είχα λοιπόν την θεσμική υποχρέωση να συνεργάζομαι συνεχώς και με τους Περιφερειάρχες, καθώς μέσω αυτών υλοποιούνται μία σειρά έργων. Εν όψει των Εκλογών του Οκτωβρίου οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκου ήταν εις εκ των αρίστων. Πάντα οργανωμένος, γρήγορος στην λήψη αποφάσεων και στην υλοποίηση τους και αποφασιστικός. Του εύχομαι καλή επιτυχία που την αξίζει απολύτως”, έγραψε στο Twitter ο κ Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση