Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας στον Μανώλη Γλυνό
Περιφέρεια

“Στη Δημοκρατία του Μανώλη Γλυνού, πληρώνεσαι μόνο για να χαμογελάς!”

 

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας στον Μανώλη Γλυνό

 

Η σπουδή του να απαριθμήσει τα «προσόντα» της παράταξής του, μόνο ως  απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την θλιβερή εμφάνισή του στα Περιφερειακά Συμβούλια μπορεί να εκληφθεί

Η πρώτη απόπειρα του, μονίμως δευτερότριτου, Μανώλη Γλυνού να ηγηθεί παράταξης,  έφτανε για να καταλάβουν όλοι ότι ακόμα και η θέση του καλοθρεμένου δεύτερου ή τρίτου στην οποία πληρωνόταν μόνο για να χαμογελά, του έπεφτε πολύ.

Από τον Μανώλη Γλυνό έμαθαν όλοι ότι οι απρεπείς δημόσιες χειρονομίες, οι προσβολές, και οι ύβρεις είναι πολυσυλλεκτικότητα και άποψη !

Η πλήρης ανικανότητα του να αρθρώσει έστω και μισή πρόταση πολιτική, ή τουλάχιστον να διαβάσει χωρίς λάθη αυτό που του γράφουν, ευτελίζει και τον θεσμό που τον έθρεψε.

Η σπουδή του να απαριθμήσει τα «προσόντα» της παράταξής του, μόνο ως  απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την θλιβερή εμφάνισή του στα Περιφερειακά Συμβούλια μπορεί να εκληφθεί.

Όσο για τις μονότονες και συνεχείς υβριστικές επιθέσεις στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας, δεν είναι παρά η μέγιστη απόδειξη ότι τα Δελτία Τύπου που εκδίδει,  είναι ο πιο διαυγής καθρέφτης της πιο αποκρουστικής πολιτικής παρουσίας, που πέρασε από την τοπική αυτοδιοίκηση. Και δεν καμουφλάρεται, όσες μάσκες κι αν φορέσουν. Ούτε οι ίδιοι πια δεν αντέχουν το είδωλό τους!

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου