Ρόδος: Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη
Ρόδος

Ρόδος: Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη

Από παθολογικά αίτια προήλθε ο θάνατος του 39χρονου εθελοντή, ο οποίος μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσε επί ημέρες κατά της φωτιάς στη Ρόδο, έχασε ξαφνικά τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης (01.08.2023), παθαίνοντας ανακοπή.

Η νεκροτομή για τον άτυχο 39χρονο εθελοντή που πάλεψε με τη φωτιά στη Ρόδο χάνοντας τη ζωή του, πραγματοποιήθηκε από την ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενό της, Παναγιώτη Κοτρέτσο που μίλησε στο newsit.gr «η αιτία θανάτου του 39χρονου εθελοντή είναι απροσδιόριστη, εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων». Και εξηγεί ότι ο πατέρας δύο μικρών παιδιών έφυγε από τη ζωή «από παθολογικά αίτια. Είχε κάποια λοίμωξη, μικρόβιο και αναμένουμε τις εργαστηριακές και ιστολογικές εξετάσεις για να προσδιορίσουμε και να το συγκεκριμενοποιήσουμε. Ήταν αιφνίδιος θάνατος».

Ο 39χρονος επί σχεδόν 10 ημέρες έδινε μάχη στο πύρινο μέτωπο του νησιού. Το απόγευμα της Τρίτης (01.08.2023), ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με δύσπνοια και πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν, αλλά κατέληξε από ανακοπή.

Σύμφωνα με φίλους και συγγενείς του άτυχου 39χρονου που μίλησαν στο newsit.gr, αρχικά η οικογένειά του απέδιδε τον ξαφνικό χαμό του εθελοντή στο ότι εισέπνευσε πολύ διοξείδιο του άνθρακα κατά την πολυήμερη προσπάθειά του απέναντι στις φωτιές, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση της σορού έριξε φως στην αιτία θανάτου του άνδρα που αφήνει πίσω του δύο μικρά παιδιά.

newsit.gr