Ο Γ. Χατζημάρκος απαντά σε οργισμένο εθελοντή και τον καλεί στο γραφείο του για να μιλήσουν από κοντά
Περιφέρεια

Ο Γ. Χατζημάρκος απαντά σε οργισμένο εθελοντή και τον καλεί στο γραφείο του για να μιλήσουν από κοντά

Απάντηση σε ανάρτηση οργισμένου εθελοντή έδωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb , ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.
Ο Περιφερειάρχης καλεί τον νεαρό εθελοντή στο γραφείο του να μιλήσουν από κοντά.
Η ανάρτηση  – απάντηση του Περιφερειάρχη:
“Ο Nikolas Gantaris είναι ένα νέο παιδί που δεν γνωρίζω, αλλά συνάντησα στο φλεγόμενο δάσος του Αγίου Ισιδώρου, σύμφωνα με δική του μαρτυρία, στις 3 τα ξημερώματα κάποιας μέρας στην διάρκεια της πυρκαγιάς. Ο Νίκος προσέφερε ως εθελοντής, και αυτό τον τιμά, στη φωτιά σε ένα επικίνδυνο, ως προς την δυνατότητα διαφυγής, και δύσβατο σημείο, όπου ένας σημαντικός αριθμός Πυροσβεστικών οχημάτων και των Πυροσβεστών τους, Μηχανημάτων Έργων και των χειριστών τους, οχημάτων μεταφοράς καυσίμων και των οδηγών τους, Βυτίων μεταφοράς νερού και των οδηγών τους, επιχειρούσαν. Με μέριμνα και δαπάνη της Περιφέρειας, ήταν όλα τα ανωτέρω εκτός του Πυροσβεστικού Σώματος. Καύσιμα στον τόπο της επιχείρησης, όχι μόνο για τα μηχανήματα έργων, τα βυτία ή κάποιο Πυροσβεστικό όχημα αν τυχόν δεν είχε επάρκεια η δικής τους γραμμή τροφοδοσίας, αλλά και για πάρα πολλούς εθελοντές.
Ο Νίκος, στη συνέχεια χαρακτηρίζει ως εκκωφαντική απουσία όλα τα παραπάνω. Έχει οργή και θυμό, που είναι κατανοητός. Στη συνέχεια του μηνύματος του, έχει ακόμα χαρακτηρισμούς, ύβρεις και θεωρίες συνωμοσίας. Δέξου Νίκο, οτι αυτή η όψη της τεχνολογίας δεν είναι αποδεκτή από όλους.
Αγαπητέ Νίκο Γάνταρη, Θα χαρώ να έρθεις στο γραφείο μου να μιλήσουμε για τον εθελοντισμό και πως τον στηρίζουμε πολλά χρόνια τώρα αλλά και το πως και εσύ θα μπορούσες να συμμετάσχεις σε οργανωμένη εθελοντική ομάδα και έτσι να πετύχεις, ίσως και χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά σου, περισσότερα.
Εννοείται ότι μπορείς να πιστεύεις σε όποια θεωρία συνομωσίας επιθυμείς, να ψηφίζεις ό,τι αγαπάς, να υπηρετείς αυτά που σε συγκινούν. Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορείς να χαρακτηρίζεις δημόσιο διάλογο αυτό που ακολουθεί το αρχικό μήνυμα σου, που ανάρτησα, αλλά θα ήθελα να μου δώσεις μια ευκαιρία να μιλήσουμε ζωντανά και όχι στις 3 τα ξημερώματα ανάμεσα σε δύο λόφους που καίγονται.
Σε περιμένω
ΥΓ: Κακώς οι συνεργάτες μου έσβησαν αυτό το μήνυμα σου. Αθελα σου λειτούργησες ως μάρτυρας.