Νίκος Γερονικόλας
Πολιτική

«Αρχή Οργάνωσης»: Στον Νίκο Γερονικόλα απευθύνθηκε η επιτροπή των μονίμων κατοίκων της Μεσαιωνικής Πόλης για να βρει λύση

Από την παράταξη «Αρχή Οργάνωσης» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των μονίμων κατοίκων της Μεσαιωνικής Πόλης με τον κ. Νίκο Γερονικόλα.

«Προωθούν τη μετατροπή του ιστορικού μας μνημείου σε θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας, με εστιατόρια, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, μα χωρίς εμάς τους μονίμους κατοίκους»

Τα χρονίζοντα προβλήματα διαβίωσης στη Μεσαιωνική Πόλη έθεσε επιτροπή των μονίμων κατοίκων του μνημείου, προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Νίκο Γερονικόλα και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χρίστο Μαλιαράκη, σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας.

Τα μέλη της επιτροπής των μονίμων κατοίκων της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου ζήτησαν τη συνάντηση με τον επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης», σε μια προσπάθεια, όπως είπαν, «να μάθουμε το ακριβές περιεχόμενο της προγραμματικής σύμβασης, όπως αυτή εκπονήθηκε και υπογράφηκε, χωρίς προηγουμένως η σημερινή δημοτική αρχή να έχει ζητήσει την άποψή μας».

Η αντιπροσωπεία των μονίμων κατοίκων της Μεσαιωνικής Πόλης τόνισε προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Νίκο Γερονικόλα και προς τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Χρίστο Μαλιαράκη ότι «εκπονήθηκε ένα σχέδιο δράσης για τη Μεσαιωνική Πόλη χωρίς ποτέ να ερωτηθούν οι μόνιμοί της κάτοικοι για το εάν αυτά που σχεδιάζονται είναι σωστά, ή λάθος, εάν είναι εφαρμόσιμα ή μη. Η δημοτική αρχή σχεδίασε για τη ζωή μας χωρίς ποτέ να μας καλέσει να υποδείξουμε το ποιες είναι οι καθημερινές μας ανάγκες, ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα και στο πού θα πρέπει να εστιαστούν οι παρεμβάσεις που μας αφορούν».