Jet2: Πρόσθετες πτήσεις προς Ρόδο την επόμενη Άνοιξη
Τουρισμός

Jet2: Πρόσθετες πτήσεις προς Ρόδο την επόμενη Άνοιξη

Σημαντική επέκταση του προγράμματός της για την τουριστική περίοδο του 2024 ανακοίνωσε η Jet2.com, με επιπλέον πτήσεις προς μια σειρά από προορισμούς, ανάμεσά τους και η Ρόδος, και προτάσεις για διακοπές προς 17 προορισμούς για την επόμενη άνοιξη και το Πάσχα.

Σύμφωνα με την εταιρία, χάρη στην ισχυρή ζήτηση διαθέτει 75.000 επιπλέον θέσεις σε προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Κροατία, την Ισπανία, το Μαυροβούνιο, την Πορτογαλία, την Κύπρο και την Ιταλία για το καλοκαίρι του 2024.

Οι νέες πτήσεις αφορούν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2024. Ειδικότερα, οι πτήσεις προς Ρόδο, Ντουμπρόβνικ, Ίμπιζα και Ρέους έχουν προστεθεί τον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ υπάρχουν νέες πτήσεις προς Αττάλεια, Αλικαρνασσό, Φάρο, Λάρνακα, Γκραν Κανάρια, Νάπολη, Πάλμα, Μινόρκα, Αλικάντε και Τενερίφη.Από τα τέλη Μαρτίου θα ξεκινήσουν να εκτελούνται πτήσεις προς τη Χιρόνα και τη Σμύρνη και από τις αρχές Απριλίου προς το Τιβάτ.

Η επιπλέον χωρητικότητα έχει προστεθεί από 10 από τις βάσεις της εταιρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο: Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Leeds Bradford, Manchester, Newcastle και Stansted.

Συνολικά, η Jet2.com και η Jet2holidays ανακοίνωσαν “μεγάλη επέκταση” στο πρόγραμμα τους για το 2024.

“Ως ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, συνεχίζουμε να αντιδρούμε γρήγορα στη ζήτηση που παρατηρούμε, προσθέτοντας επιπλέον χωρητικότητα για το καλοκαίρι του ’24”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2, Steve Heapy.

“Οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν συρρεύσει για να κλείσουν διακοπές για την πρώιμη καλοκαιρινή περίοδο, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία σε 17 ηλιόλουστους προορισμούς και να δώσουμε στους παραθεριστές πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψουν με τις βραβευμένες πτήσεις και τις διακοπές μας. Με την επέκταση της περιόδου προς το Τίβατ, τη Ζιρόνα και τη Σμύρνη, καθώς και με την προσθήκη πρόσθετων υπηρεσιών σε πλήθος προορισμών για την πρώιμη καλοκαιρινή περίοδο, παρέχουμε στους πελάτες μας ακριβώς αυτό που θέλουν -ένα πρώιμο κομμάτι καλοκαιρινού ήλιου, και γνωρίζουμε πόσο πολύ θα αρπάξουν την ευκαιρία να αποδράσουν”, κατέληξε ο κ. Heapy.