Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Ψηφιακοί Νομάδες
Περιφέρεια

Ξενάγηση τουριστικών πρακτόρων και ψηφιακών νομάδων στη Ρόδο

Τη διοργάνωση προγράμματος φιλοξενίας και ξενάγησης 17 συνολικά ατόμων, 5 ψηφιακών νομάδων και 12 τουριστικών πρακτόρων από χώρες της Β. Ευρώπης, με σκοπό τη γνωριμία, την προώθηση και την προβολή του νησιού της Ρόδου και της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι προσκεκλημένοι, έχει ως εξής:

22 Ιουνίου: Ξενάγηση – πραγματοποίηση εκδρομής στη Μεσαιωνική πόλη – γύρος πόλεως. Παροχή γεύματος σε εστιατόριο της πόλης. ‘Άφιξη στο ξενοδοχείο, απογευματινή μεταφορά τους στο χώρο του Δημαρχείου όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με φορείς του τόπου. Παροχή βραδινού γεύματος σε εστιατόριο της πόλης.

23 Ιουνίου: Ξενάγηση – πραγματοποίηση εκδρομής στις 7 πηγές, χωριό Ελεούσα, Προφήτη Ηλία και στο χωριό Απόλλωνα, όπου θα παρακολουθήσουν show παραδοσιακού γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και παροχή βραδινού γεύματος.

24 Ιουνίου: Εκδρομή στη Χάλκη, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο – ακτοπλοϊκά εισιτήρια και γεύμα.

25 Ιουνίου: Πραγματοποίηση εκδρομής στην κοιλάδα των πεταλούδων και επίσκεψη στο λόφο της Φιλερήμου και ξενάγηση σε οινοποιείο της περιοχής- παροχή γεύματος.

26 Ιουνίου: Εκδρομή στη Σύμη, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο – ακτοπλοϊκά εισιτήρια και γεύμα.

27 Ιουνίου: Πραγματοποίηση εκδρομής και ξενάγησης στον παραδοσιακό οικισμό Αρχαγγέλου και Μαλώνας συνάντηση με ντόπιους κατοίκους. Επίσκεψη σε παραδοσιακό εργαστήρι κεραμικής τέχνης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και παροχή βραδινού γεύματος.

28 Ιουνίου: Επίσκεψη ξενάγηση- γύρος του νησιού με γεύμα, όπου θα δοθεί έμφαση στην περιοχή της Λίνδου, στο κάστρο της Κρητηνίας και της Μονολίθου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και παροχή βραδινού γεύματος.

29 Ιουνίου: Επίσκεψη και ξενάγηση στην Καλλιθέα της Ρόδου και στο Φαληράκι, παροχή γεύματος. Ελεύθερο απόγευμα.

30 Ιουνίου: Επίσκεψη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Καμείρου, παροχή γεύματος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ρόδου.