Δήμος

Αντ. Καμπουράκης: Είμαι ξανά υποψήφιος, γιατί η προσπάθεια που ξεκινήσαμε, θέλω να ολοκληρωθεί

“Είμαι ξανά υποψήφιος, γιατί η προσπάθεια που ξεκινήσαμε, θέλω να ολοκληρωθεί. Είμαι ο τελευταίος που θα πω, ότι δεν κάναμε και λάθη. Το συνολικό πρόσημο, όμως, είναι ξεκάθαρα θετικό. Κυρίως γιατί αγγίξαμε ζητήματα, που επί χρόνια ταλαιπωρούσαν την Ρόδο μας. Και τα διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά.”, σημειώνει σε ανάρτησή του  στα social media. ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης

H ανάρτηση του Αντώνη Καμπουράκη:

“Είμαι ξανά υποψήφιος, γιατί η προσπάθεια που ξεκινήσαμε, θέλω να ολοκληρωθεί. Είμαι ο τελευταίος που θα πω, ότι δεν κάναμε και λάθη. Το συνολικό πρόσημο, όμως, είναι ξεκάθαρα θετικό. Κυρίως γιατί αγγίξαμε ζητήματα, που επί χρόνια ταλαιπωρούσαν την Ρόδο μας. Και τα διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά.
Πριν λίγες μέρες υπεγράφη η εργολαβία για την έναρξη του Εθνικού Θεάτρου. Έχουν ήδη προχωρήσει τα έργα ύδρευσης στη Νότια Ρόδο, ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα του νησιού μας.
Η αποκατάσταση της Νέας Αγοράς, τα Δημοτικά Λουτρά, ο αναβαθμισμένος βιολογικός καθαρισμός στο Βόδι. Αλλά και στην καθημερινότητα της πόλης, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα. Τη χρονιά που πέρασε ολοκληρώθηκαν πάνω από 200 έργα και βρίσκονται σε εξέλιξη άλλα τόσα.
Ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρόμια, αντιπλημμυρικά, παιδικές χαρές, συντηρήσεις σχολείων, δημιουργία και αναβαθμίσεις βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων, αντιπλημμυρικά έργα, διαμορφώσεις αγροτικών δρόμων, αθλητικές υποδομές.
Και παράλληλα με όλα αυτά, είχαμε έναν πλούτο πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που έκαναν τη Ρόδο πιο λαμπερή, όπως είχαμε υποσχεθεί. Τα βήματα που έγιναν είναι μεγάλα και σημαντικά. Ο δε μηδενισμός είναι ενοχλητικός και δεν ωφελεί.
Μια δημοτική αρχή, που επί ημερών της ο Τουρισμός αυξήθηκε, με οφέλη για όλους, που έλυσε ζητήματα που βάλτωναν επί χρόνια, όπως το Εθνικό Θέατρο ή η ύδρευση της Νότιας Ρόδου, που κάνει σημαντικά έργα στο νησί μας, που βελτίωσε την εξυπηρέτηση των πολιτών, που συνεργάζεται αποτελεσματικά με όλους και διαχειρίζεται με εντιμότητα το δημόσιο χρήμα, είναι μια πετυχημένη δημοτική αρχή, που αξίζει να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.”