Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στη Ρόδο
Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στη Ρόδο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου και με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Μαζί», ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία o ποδηλατικός γύρος της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου στις 16/06/2023.

Τα μέλη, οι γονείς και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνεχίζουν τις εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα εξαρτήσεων.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 26/06/2023 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί Θεατρική και Μουσική Παράσταση στον Προμαχώνα του Αγ. Γεωργίου στη Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ και την υποστήριξη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ρόδου, όπου θα συμμετέχουν:

· Η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου που θα παρουσιάσει παραδοσιακά τραγούδια υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σακελλαρίδη.

· Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του ΔΟΠΑΡ που θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση με το έργο του Νίκου Κωνσταντινίδη «Group Therapy», σε σκηνοθεσία της Σουσάνας Καρδούλια.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου με τη συμμετοχή του προσωπικού, των μελών και οι γονέων του Πολυδύναμου Συμβουλευτικού Κέντρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η συμμετοχή του κοινού στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και προλαμβάνεται και θεραπεύεται. Για αυτό, «Πάμε Μαζί» για δημόσιες, δωρεάν, προσβάσιμες σε όλους και ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, που σέβονται τις ανάγκες, τη φωνή και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών.

«Πάμε Μαζί» για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς!

Υπενθυμίζουμε ότι το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης στη χώρα μας. Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ είναι δομές που εξυπηρετούν και οι δύο την αντιμετώπιση των (νόμιμων και παράνομων) εξαρτήσεων στο νησί μας και έχουν ενταχθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Όλες οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και δεν χορηγούνται υποκατάστατα.

Οι δύο μονάδες στεγάζονται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 51-53.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία είναι τα 22410 73751 & 22410 20343.