Πολιτική

Γιάννης Παππάς από την Κάλυμνο: « H γνώση και ο σεβασμός, τα ισχυρά όπλα της νεολαίας μας»

Με εκπροσώπους διδασκόντων, γονείς και μαθητές, συναντήθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννης Παππάς, ο οποίος παρευρέθηκε στις εορταστικές τελετές λήξης του σχολικού έτους, εκπαιδευτηρίων της Καλύμνου.

Οι εκδηλώσεις, που ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας εκπαιδευτικών και μαθητών, είχαν μεγάλη επιτυχία με ανάλογη συμμετοχή κόσμου. Τα παιδιά γιόρτασαν με κέφι τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους και ο Βουλευτής κ. Παππάς, που βρέθηκε εκεί, τη στιγμή της χαράς τους, μετά την κοπιώδη προσπάθεια της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

 

Δεν παρέλειψε, να εξάρει και τη γονική φροντίδα, την αγωνία και την προσπάθεια των οικογενειών, που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, είχαν την ίδια αγωνία με τους μαθητές. Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των σχολείων που επισκέφθηκε ο Βουλευτής κ. Παππάς και συγκεκριμένα, του 2ου Δημοτικού, του 3ου, του 6ου (Μανιάειου) πόλεως Καλύμνου του 2ου Χώρας Καλύμνου και του Δημοτικού Σχολείου του Βαθύ στέφθηκαν με επιτυχία, έχοντας έμπνευση από επίκαιρα ζητήματα, αλλά και από θέματα του αξέχαστου ελληνικού κινηματογράφου.

 

Ο Βουλευτής, συνεχάρη ιδιαίτερα τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με τη σύγχρονη νοοτροπία, τις γνώσεις και την εκπαιδευτική τους επάρκεια, δημιουργούν μελλοντικούς επιστήμονες και αξιόλογα στελέχη της κοινωνίας, χτίζοντας με αγάπη και ειλικρίνεια τις γνώσεις τους. Προσέφερε δε, σχολικό εξοπλισμό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας, που παρέδωσε στην διευθύντρια κ. Σεβασμία Κουτσουράη, ευχόμενος ένα ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι, με την προσδοκία, το Σεπτέμβριο, να επιστρέψουν με δύναμη και όρεξη για καινούργιες μαθησιακές εμπειρίες. “Τα παιδιά χρειάζονται σεβασμό και γνώση που είναι το πολυτιμότερο απόκτημα ,για αυτό εργαζόμαστε όλοι μας και είναι το κύριο μέλημα μας” ανέφερε σε δηλώσεις του.

Ο κ. Παππάς, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο νησί, με επισκέψεις πόρτα – πόρτα σε σπίτια και καταστήματα, σε επιχειρήσεις στον κεντρικό, εμπορικό δρόμο, σε υπηρεσίες, στο Νοσοκομείο Καλύμνου, ενώ είχε καθοριστική συνομιλία με τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. στην Κάλυμνο, για τις επικείμενες εκλογές.