Πολιτική

ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ : Το πρόγραμμα της περιοδείας του κλιμακίου το Σάββατο 10 Ιουνίου

Από τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνεται το πρόγραμμα της περιοδείας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου από το κλιμάκιο που θα αποτελείται από τον Βασίλη Κικίλια(πρώην Υπουργό Τουρισμού,  Στέλιο Πέτσα (πρώην  Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών),Ευάγγελο Κυριαζόπουλο(Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας) Μάνο Λογοθέτη( Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο), Χρήστο Ροϊλό(Διοικητή 2η ΔΥΠΕ ), Υποψηφίους Βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα, Προέδρους των κομματικών οργανώσεων με  μέλη αυτών,μέλος Π.Ε. Ν.Δ., και στελέχη του κόμματος, με  ανοικτή πρόσκληση σε όσους πολίτες επιθυμούν να παρευρεθούν.

Σημεία συνάντησης:

1) 10:00 π.μ.  Αφάντου-Εκκίνηση από Πλατεία Αφάντου. Βόλτα στο  κέντρο του οικισμού. Στάση για καφέ στην Πλατεία. Συζήτηση με πολίτες .Αναχώρηση 11.00 π.μ

2)11.15 π.μ. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Τσαμπίκας

3)11:30 π.μ . Αρχάγγελος-Εκκίνηση από Πλατεία Ηρώων( μπροστά από τα σχολεία ).Βόλτα στο κέντρο του οικισμού , συζήτηση με πολίτες. Αναχώρηση 12.30 μ.μ.

4)13.15 μ.μ. Πόλη Ρόδου-Εκκίνηση από Πλατεία Ακαδημίας. Βόλτα στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου ,συζήτηση με πολίτες. Στάση στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Κύπρου .Αναχώρηση 14.15 μ.μ.

5)14.30 μ.μ. Παλιά Πόλη της Ρόδου-.Εκκίνηση από Πλατεία Σύμης. Βόλτα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, συζήτηση με πολίτες. Αναχώρηση 15.15 μ.μ.

6)18.30 μ.μ. Κρεμαστή -Εκκίνηση από Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής. Βόλτα στο κέντρο του οικισμού   συζήτηση με πολίτες.Αναχώρηση:19:15 μ.μ.

Έφη Χαραλαμποπούλου

Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ”