Πρωτιές για τα Atrium Hotels & Resorts με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο
Τουρισμός

Πρωτιές για τα Atrium Hotels & Resorts με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο

Τα Atrium Hotels & Resorts, ιδιοκτησίας των κκ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, κατόρθωσαν για ακόμη μια χρονιά να ξεχωρίσουν και να βραβευθούν για την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο δημοφιλών ξενοδοχείων στο νησί, την χώρα μας αλλά και παγκοσμίως.

Οι βαθμολογίες για την Ρόδο με βάση τις κριτικές των επισκεπτών στο TripAdvisor για πάνω από 1.300 καταλύματα στο νησί, κατατάσσουν τα ξενοδοχεία του ομίλου Atrium στις πρώτες θέσεις: Atrium Palace 1η, Atrium Prestige 2η και Atrium Platinum 5η.

Στα πρόσφατα βραβεία Travelers’ Choice Awards 2023 – Best of the Best, όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου συμπεριλαμβάνονται στα Top 25 Luxury Hotels στην Ελλάδα, με το ξενοδοχείο Atrium Palace να πετυχαίνει την 6η θέση, και στην κατηγορία Top 25 Hotels στην Ελλάδα το Atrium Platinum και Atrium Prestige να κερδίζουν την 9η και 10η θέση αντίστοιχα.

Ξεχωριστή μνεία αξίζει στο Atrium Palace που κατετάγη 18ο στον κόσμο στην κατηγορία Top Spa Hotels.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τον Tour Operator British Airways Holidays να αναγνωρίζει τις επιδόσεις των κορυφαίων συνεργατών του για το 2022 και να βραβεύει με την διάκριση Customer Excellence Award και με ύψιστες βαθμολογίες όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου.

Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφερθεί πως στα βραβεία της γερμανικής αγοράς στην πλατφόρμα του HolidayCheck, το ξενοδοχείο Atrium Prestige είναι το μόνο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ρόδο που έχει λάβει το xρυσό βραβείο για το HolidayCheck Gold Award 2023.

Έτσι τα Atrium Hotels & Resorts, με την αφοσίωση στην ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και στο πάθος για αυθεντική Ελληνική φιλοξενία κατόρθωσαν για ακόμη μια χρονιά να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών και να τους προσφέρουν αξέχαστες διακοπές στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου.

Τέλος, πίσω από όλες τις επιτυχίες και τα βραβεία των Atrium βρίσκονται αναμφίβολα οι καταρτισμένοι άνθρωποι τους, οι οποίοι καθημερινά αφιερώνουν τον εαυτό τους στην ικανοποίηση των επισκεπτών, πάντα με χαμόγελο, μεράκι και αγάπη. Τα βραβεία και οι διακρίσεις είναι η ύψιστη αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών τους, με την φιλοξενία και το φιλότιμο να χαρακτηρίζουν τις αξίες και την κουλτούρα του ομίλου.

Η διαχρονική επένδυση των Atrium στο προσωπικό του είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας, από την αδιάκοπη επιμόρφωση, αναγνώριση, εξέλιξη και συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Ο όμιλος Atrium Hotels & Resorts αναβαθμίζεται διαρκώς σε όλους τους τομείς στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα, κάνοντας μας υπερήφανους και συνεχίζοντας την προσφορά στον ελληνικό τουρισμό και σε όλη την κοινωνία της Ρόδου.