Πολιτική

Γιάννης Παππάς: Συγκέντρωση δίχως προηγούμενο για τα δεδομένα της Ρόδου (video)

Συγκέντρωση δίχως προηγούμενο για τα δεδομένα του νησιού μας, ήταν αυτή της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας, του υποψηφίου βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Γιάννη Παππά.

Το θερινό κινηματοθέατρο γέμισε ασφυκτικά με φίλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους του υποψηφίου βουλευτή, οι οποίοι δήλωσαν βροντερό παρών και καθαρή στήριξη στο πρόσωπο του.

Μια ιδιαίτερη στιγμή που αξίζει να σημειωθεί, ήταν η έκπληξη  που επιφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή οι συνεργάτες και η οικογένεια του, με τον γιο του βουλευτή να μιλάει για τον πατέρα του , την οικογένεια του και τα Δωδεκάνησα, πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο ίδιος.

Τον υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αρχικά προλόγισαν με βίντεο που προβλήθηκε στο χώρο, ο πρ. Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης , ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης,  , ο Υπουργός Τουρισμός κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Ευρωβουλευτής κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Ευρωβουλευτής κ. Θοδωρής Ζαγοράκης , ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας κ. Γρηγόρης Λέων.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αγαπημένος φίλος και συνοδοιπόρος του κυρίου Παππά, κύριος Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ήθος, τη δυναμικότητα, την διάθεση για προσφορά και την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει ο υποψήφιος βουλευτής για τα νησιά μας.

Ο κ. Παππάς,  με συγκίνηση, ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία και τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε.

Στην ομιλία που παρέθεσε αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες που έλαβε όλα αυτά τα χρόνια για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της Δωδεκανήσου, αλλά και στην στήριξη που παρείχε η Ελληνική Κυβέρνηση στα Δωδεκάνησα και τους νησιώτες. Επίσης, παρέθεσε και το όραμα του για το μέλλον της Πατρίδας και των νησιών μας.

Κλείνοντας, ο κ. Παππάς ζήτησε την ανανέωση της στήριξης των Δωδεκανησίων στο πρόσωπό του, για να συνεχίσουν να προχωρούν μαζί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο προεκλογικό του σύνθημα.

Τέλος, κάτι που, επίσης, αξίζει να αποτυπωθεί είναι ότι οι παρευρισκόμενοι δεν έχασαν λεπτό τον παλμό και τον ενθουσιασμό τους, ενώ η πλειοψηφία, μετά το τέλος της ομιλίας κάθισε αρκετή ώρα για να χαιρετήσει τον υποψήφιο βουλευτή και να του ευχηθεί επιτυχία στην εκλογική μάχη της Κυριακής.

Σίγουρα, είναι μια μεγαλειώδης προεκλογική ομιλία