Πολιτική

Το «ευχαριστώ» των κατοίκων της Καρπάθου στον Γιάννη Παππά

Στο παρθενικό ταξίδι του Blue Star Chios προς Κάρπαθο, προερχόμενο από Κάσο, βρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννης Παππάς, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του νησιού, λόγω της προσωπικής συμβολής του, που διαμόρφωσε τη διαφορετικότητα των σημερινών συνθηκών.

Τα νέα δεδομένα, προβλέπεται να αλλάξουν άρδην τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Έκδηλος ο ενθουσιασμός των Καρπαθίων, ευελπιστώντας σε μια νέα εποχή, που προμηνύεται να ανατρέψει προς το βέλτιστο την ποιότητα ζωής των δύο, νοτιοδυτικών νησιών της Δωδεκανήσου.

Με την Έπαρχο Καλλιόπη Νικολαϊδου, η οποία υποδέχτηκε το πλοίο στο λιμάνι της Καρπάθου, ο κ. Παππάς, συζήτησε για το πόσο μπορούν να αλλάξουν πραγματικά τα δεδομένα και οι συνθήκες διαβίωσης με τη δρομολόγηση του σύγχρονου πλοίου της Blue Star Ferries, αλλά και το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τη νέα εξέλιξη και να λειτουργήσουν στο εξής οι τοπικοί φορείς, οι κάτοικοι και ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες της καθημερινότητας και του τουρισμού.

Μετά την ακτοπλοϊκή άφιξη και την ενθουσιώδη υποδοχή από τους κατοίκους της Καρπάθου, ο Γιάννης Παππάς, συναντήθηκε με πλήθος κόσμου, φίλους και επιχειρηματίες, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ του νησιού. Το θέμα που πρωτοστάτησε, ήταν αυτό, του ξεκινήματος των νέων ακτοπλοϊκών δρομολογίων με τις αλλαγές που ακολουθούν, καθώς και άλλα ζητήματα του τόπου.

Στο τέλος της συζήτησης, οι Καρπάθιοι, ευχαρίστησαν τον υπ. Βουλευτή Γιάννη Παππά, για τις συνεχείς, αποτελεσματικές προσπάθειες και την αγάπη του για το νησί τους, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του.