Στη Ρόδο από 2 έως 7 Μαΐου το Παγκόσμιο Τουρνουά I.T.F. Senior MT200
Αθλητικά

Στη Ρόδο από 2 έως 7 Μαΐου το Παγκόσμιο Τουρνουά I.T.F. Senior MT200

Από 2 έως 7 Μαΐου στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, θα διεξαχθεί το παγκόσμιο τουρνουά I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open (για άνδρες και γυναίκες από 30 έως 75+), το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Οι δηλώσεις συμμετοχών στο τουρνουά αναμένεται να ξεπεράσουν το περσινό ρεκόρ των 155 και άνδρες και γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο για μία ακόμη φορά θα επισκεφτούν το νησί μας, που θα αποτελέσει το επίκεντρο στο τένις. Μάλιστα θα μοιραστεί στους νικητές (πρώτη και δεύτερη θέση) ποσό 5.000 ευρώ.

Το τουρνουά «βετεράνων» αφορά άνδρες και γυναίκες (μονά και διπλά), καθώς επίσης και μικτούς αγώνες.

Το I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open συνδιοργανώνουν ο Ρ.Ο.Α., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Δήμος Ρόδου) υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

 

Οι ετοιμασίες για τη φιλοξενία ενός ακόμη σημαντικού διεθνούς τουρνουά έχουν ξεκινήσει και από 2 έως 7 Μαΐου, ο Ρ.Ο.Α. θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλο τον αθλητικό κόσμο.

Οι συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 25 Μαΐου στην επίσημη ιστοσελίδα της I.T.F. (www.itftennis.com) και ήδη το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο, με τον Ρ.Ο.Α. να προετοιμάζεται εντατικά για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.