Συγκινητική υποδοχή του Βουλευτή της Ν.Δ. Ιωάννη Παππά στο νησί της Αποκάλυψης
Πολιτική

Συγκινητική υποδοχή του Βουλευτή της Ν.Δ. Ιωάννη Παππά στο νησί της Αποκάλυψης

«Αποτελεί πραγματική αποκάλυψη θετικών συναισθημάτων, κάθε φορά που συναντώ τους Πάτμιους» δήλωσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Ιωάννης Παππάς, στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε πρόσφατα στο νησί.

Ο κ. Παππάς, έτυχε συγκινητικής υποδοχής κατά την επίσκεψή του, στο νησί της Αποκάλυψης, στο πλαίσιο περιοδείας του σε νησιά του  Β. συγκροτήματος Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα στην Κω, την Αστυπάλαια, τη Λέρο, την Πάτμο και την Κάλυμνο.

Σε κλίμα ενθουσιασμού, για τις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος,  – ως όφειλε – κατά το χρονικό διάστημα που εκπροσωπεί τους Δωδεκανήσιους στη Βουλή, οι Πάτμιοι, ανταπέδωσαν με τον πιο όμορφο τρόπο – με την παρουσία τους – την αγάπη του  προς τους ιδίους.

«Είναι ένα συναίσθημα, που εντελώς ξαφνικά δένει τους ανθρώπους. Διότι εκπροσώπηση ενός βουλευτή, σημαίνει  δυναμική ανταπόκριση για την επίλυση προβλημάτων των νησιωτών, που βρίσκονται μακριά από το κέντρο των υπηρεσιών και των αποφάσεων. Για τον λόγο αυτό άλλωστε μας εξέλεξαν οι συμπατριώτες μας. Για να μπορούμε να διεκδικούμε και να απαιτούμε τα δίκαια αιτήματά τους. Για όλα αυτά, χρειάζεται ευαισθησία και ειλικρινή αγάπη. Και η μεγαλύτερη αμοιβή μας, είναι αυτή η ελπίδα, ζωγραφισμένη στα μάτια των νησιωτών.

Είμαι ευτυχής, που συνέβαλα στην αναγέννηση της Μεγάλης του Γένους Σχολής, την Πατμιάδα. Διότι, ένας γίγαντας έμπνευσης, ιστορίας, θρησκευτικότητας και εκπαίδευσης, δεν πρέπει να κοιμάται, δεν πρέπει να εφησυχάζει  ποτέ. Σκοπός είναι. Να δραστηριοποιείται, να διδάσκει  και να εμπνέει τις επόμενες γενιές.

Η Πάτμος, δεν είναι ένα νησί συνηθισμένο. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο σύμβολο Ορθοδοξίας και η Εκκλησιαστική Σχολή της Πατμιάδας, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Χαίρομαι ιδιαίτερα, που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμβάλω καθοριστικά στη θετική εξέλιξη της αποκατάστασης του κτιρίου, συμμετέχοντας σε άπειρες συσκέψεις σε επίπεδο αρμοδίων υπουργών, για την επισκευή και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, με σκοπό  τη λειτουργία του αρχαιότερου σχολείου της χώρας μας, που έχει τιμηθεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Ακαδημία Αθηνών και την  UNESCO» δήλωσε ο κ. Παππάς, κατά την επίσκεψή του, στο ιερό νησί.