Το Atlantica Imperial Resort υποδέχθηκε 150 σπουδαστές και σπουδάστριες της ΑΣΤΕ Ρόδου
Τουρισμός

Το Atlantica Imperial Resort υποδέχθηκε 150 σπουδαστές και σπουδάστριες της ΑΣΤΕ Ρόδου

Ξενάγηση πέντε αστέρων στο ξενοδοχείο Atlantica Imperial Resort είχαν την ευκαιρία να δεχθούν σπουδαστές και σπουδάστριες της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ) Ρόδου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής – γνωριμίας με τα επαγγέλματα του τουρισμού και τις ξενοδοχειακές υποδομές υψηλής ποιότητας.

Συνολικά 150 μαθητευόμενοι 1ου & 2ου έτους της ΑΣΤΕ Ρόδου βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της περιοχής Κολυμπίων και με τη συνοδεία στελεχών του ομίλου Atlantica περιηγήθηκαν στους χώρους της μονάδας και είδαν από κοντά την εφαρμογή των πρωτοκόλλων διαχείρισης των τροφίμων και προετοιμασίας των εστιατορίων.

Ταυτόχρονα, έγιναν κοινωνοί του τρόπου ικανοποίησης των αιτημάτων των επισκεπτών, ενημερώθηκαν για τις συνήθειές τους, τις ανάγκες τους στο σέρβις, ξεναγήθηκαν στον ψηφιακό κόσμο των online κρατήσεων, του marketing και γενικά βρέθηκαν ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση λειτουργίας μιας πολυτελούς μονάδας σε κάθε στιγμή του 24ώρου.

Σπουδαστές και σπουδάστριες ενημερώθηκαν για τη φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία του ομίλου Atlantica για τους εργαζομένους και τις δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης και καριέρας σε ένα από τα ξενοδοχεία του. Στις ερωτήσεις τους τα παιδιά στάθηκαν ιδιαίτερα στο θέμα της καριέρας, ζήτησαν πληροφορίες για την πρακτική τους εξάσκηση, αλληλεπίδρασαν θετικά, ικανοποιήθηκαν με τις απαντήσεις που έλαβαν κι αυτό φάνηκε στις αναρτήσεις τους στα social media.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του προς τα στελέχη του Atlantica Imperial Resort, ο διευθυντής της ΑΣΤΕ Ρόδου κ. Κυριάκος Πετάκος επισήμανε μεταξύ των άλλων ότι «το περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, η θερμή υποδοχή σας, η άριστη περιγραφή των εργασιών κάθε τμήματος και η ευγένεια του προσωπικού σας, προσέφεραν στους σπουδαστές μας μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη».

Το ξενοδοχείο Atlantica Imperial Resort και συνολικά ο όμιλος Atlantica διατηρεί διαρκώς τις πόρτες του ανοικτές στις σχολές τουριστικών επαγγελμάτων και είναι πάντα στο πλευρό της νεολαίας που θέλει να γνωρίσει τον κόσμο των επαγγελμάτων της φιλοξενίας και συνολικά τον κλάδο με την εγγυημένη εργασιακή εξασφάλιση και τις προοπτικές σημαντικής προσωπικής εξέλιξης.