Ρόδος

Παναγιώτης Εγγλέζος στον RV: “Άθλια και συκοφαντική προβοκάτσια Διαψεύδουμε την πλαστή επιστολή που κυκλοφορεί” (ΗΧ)

Έντονη η αντίδραση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου για επιστολή που κυκλοφόρησε κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου

Έντονη ήταν η αντίδραση του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου, για επιστολή που κυκλοφόρησε κατά του διοικητή του Νοσοκομείου της Ρόδου, την οποία «υποτίθεται» απέστειλε στον Πρωθυπουργό το Εργατικό Κέντρο.

Μιλώντας στον RealVoice 99.5 στην εκπομπή  «Ανοιχτή Γραμμή» και στη δημοσιογράφο  Δέσποινα Κουλούμπρη , ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος , κατήγγειλε και μίλησε για «Άθλια και συκοφαντική προβοκάτσια» .

Όπως είπε

«Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι κυκλοφορεί επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με ύβρεις προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Ο αποστολέας της επιστολής φέρεται να είναι το Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου. Διαψεύδουμε την πλαστή αυτή επιστολή που κυκλοφορεί όχι γιατί μόνο είναι ανυπόγραφη αλλά και ο αποστολέας είναι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δωδεκανήσου που δεν υπάρχει, γιατί εμείς ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου εκφραζόμαστε εν υπογράφως δίχως να εξυβρίζουμε πρόσωπα και αναδεικνύοντας την ουσία των πραγμάτων”

 

Ο κ. Εγγλέζος διευκρίνισε ότι

“Οι μέθοδοι αυτοί μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν. Προφανώς οι δράσεις και οι ενέργειες του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κάποιους πειράζουν. Οι κύριοι που επέλεξαν τον τρόπο αυτό της συκοφαντίας θέλοντας να βλάψουν το κύρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου θα πάρουν σύντομα την απάντηση τους όπως την παίρνουν άλλωστε τα τελευταία χρόνια από την συντριπτική πλειοψηφία  των συναδέλφων μας”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Σε ανακοίνωση τους, ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΚΡ  Παναγιώτης Εγγλέζος και Γιώργος Φρατζολάκης αναφέρουν τα εξής:

«Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι κυκλοφορεί επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με ύβρεις προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ο αποστολέας της επιστολής φέρεται να είναι το Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου.

Διαψεύδουμε την πλαστή αυτή επιστολή που κυκλοφορεί όχι γιατί μόνο είναι ανυπόγραφη αλλά και ο αποστολέας είναι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δωδεκανήσου που δεν υπάρχει, γιατί εμείς ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου εκφραζόμαστε εν υπογράφως δίχως να εξυβρίζουμε πρόσωπα και αναδεικνύοντας την ουσία των πραγμάτων.

Οι μέθοδοι αυτοί μας παραπέμπουν σε σταλινικές μεθόδους και ιδεολογίες και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση το Δημοκρατικό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Η Διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει το κύρος και την ιδεολογία που εκφράζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου

Σας επισυνάπτουμε τη σχετική επιστολή μαζί με το φάκελο.»