Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: «Με την δημοπράτηση της αποκατάστασης και επαναλειτουργίας του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, κλείνουμε την μεταπολιτευτική ατζέντα. Είναι το τέλος μιας εποχής»

«Με την δημοπράτηση της αποκατάστασης και επαναλειτουργίας του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, κλείνουμε την μεταπολιτευτική ατζέντα. Είναι το τέλος μιας εποχής».

Αυτό δήλωσε σήμερα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου αναφέρθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΝΑΙ, η οποία διεξήχθη με την διαδικτυακή παρουσία και της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

«Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση το έργο αυτό καθαυτό, άλλωστε εργαστήκαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο σημείο που σήμερα βρισκόμαστε. Όμως, ακόμα μεγαλύτερο είναι το πολιτικό μήνυμα της δημοπράτησης του έργου. Με αυτό, κλείσαμε την μεταπολιτευτική ατζέντα. Είναι το τέλος μιας εποχής» ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που έδωσε μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της Περιφερειακής Αρχής, Γιώργο Υψηλάντη.

Ο κ. Χατζημάρκος είπε ακόμη ότι στην πολιτική, μεγαλύτερη σημασία έχει  ο εσωτερικός πήχυς, αυτός που βάζεις με τον εαυτό σου και για τον ίδιο ο πήχυς αυτός είναι πολύ ψηλά. «Μέσα από τις διαδοχικές κρίσεις που περάσαμε, είχαμε το τέλειο άλλοθι αδράνειας, αλλά δεν το χρησιμοποιήσαμε. Συνεχίσαμε την εντατική δουλειά για να βγάλουμε όλους τους σκελετούς που για δεκαετίες ήταν κρυμμένοι στις ντουλάπες».

Ακούστε τον εδώ:

Σχετικά με την δημοπράτηση του Εθνικού Θεάτρου, ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social mediaQ

Πηγή RealVoice