Αθλητικά

Υποψήφιος κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στο στίβο ο Ροδίτης Παύλος Κριαράς

Οι σημαντικές επιδόσεις του και η εξαιρετική του παρουσία στα ταρτάν του στίβου μέσα στο 2022, έφεραν τον Ροδίτη επικοντιστή Παύλο Κριαρά, ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς στην ηλικιακή του κατηγορία.

Αυτό ήρθε να πιστοποιήσει και ο ΣΕΓΑΣ στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξάγεται από χθες και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, καθώς ο νεαρός αθλητής του ΑΓΕΣ Κάμειρος βρίσκεται ανάμεσα στους επτά υποψήφιους ως κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στην κατηγορία των ανδρών Κ18.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Κριαράς είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στη Σλοβακία τον περασμένιο Ιούλιο με επίδοση 4,90μ., βελτιώνοντας ταυτόχρονα και το ατομικό του ρεκόρ.

Παράλληλα στην τρομερή χρονιά που διέγραψε μέσα στο 2022 ο αθλητής του Κώστα Τσαταλού, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας Κ18, πρωταθλητής Ελλάδας Κ20, πρωταθλητής Ελλάδας και Κύπρου στο σχολικό πρωτάθλημα, ενώ κατετάγη 5ος στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στη Γαλλία και 10ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18 στο Ισραήλ.

Το εντυπωσιακότερο δε είναι ότι κατέκτησε όλες αυτές τις διακρίσεις, όντας μόλις 16 ετών!

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν να υποστηρίξουν με τη ψήφο τους τον Παύλο Κριαρά στην διαδικτυακή ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ μπορούν να το κάνουν πατώντας ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι αθλητές:

Άνδρες Κ18
Δημήτρης Αντωνάτος (σφαιροβολία)
Γιώργος Γρέψιος (τριπλούν)
Γιάννης Γκάρτσιος (τριπλούν)
Απόστολος Γρηγορίου (τριπλούν)
Παύλος Κριαράς (επί κοντώ)
Ανδρέας Μίτα (ύψος)
Γιώργος Παπαναστασίου (σφυροβολία)